To je to što me zanima!

Conor McGregor najavio veliki povratak: Dublin, 14. prosinca!

Conor McGregor (31) se nije borio od listopada prošle godine kada je izgubio od Khabiba Nurmagomedova (30). Dagestanac ga je slomio 'neck crankom', a Irac je nakon toga 'napadao' samo izvan oktagona
Vidi originalni članak

Conor McGregor (31) je najavio povratak! U oktagon bi se, po svemu sudeći, trebao vratiti 14. prosinca u borbi u Dublinu.

Kontroverzni Irac se nije borio od listopada prošle godine kada je izgubio od Khabiba Nurmagomedova (30). Bila je to žestoka tučnjava, a Conor je izgubio brutalnim 'neck crankom'. Nakon poraza se povukao, nije više ulazio u ring, ali nikada nije službeno potvrdio svoju mirovinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bez sportske borbe, ali ne i bez borbi izvan dvorane. Mjesecima je punio stupce svojim ponašanjem koje nema previše veze sa sportom. Posljednji je bio njegov obračun sa starijim muškarcem. Irac je starca udario u glavu u jednom pubu jer nije htio s njime popiti viski. 

Nekoliko mjeseci ranije priveden je tijekom odmora u SAD-u gdje je bio s obitelji. Tamo je napao obožavatelja (22) i razbio mu mobitel kada ga je pokušao fotografirati. Pušten je nakon uplaćene jamčevine od 12.500 dolara.

POVRATAK 'ZLOGLASNOG' Conor jasan: Nisam u mirovini, želim vratiti pojas od Khabiba

TONY FERGUSON JE IDUĆI Revanš Khabiba i McGregora? Izvediv je uz samo jedan uvjet

Prije borbe s Khabibom, Dagestanca je vrijeđao na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, prozivao mu obitelj, trening partnere, roditelje... Posljednja koju je uvrijedio bila je Khabibova žena, a nakon degutantnih riječi navijači su ga optužili za islamofobiju i rasizam.

- Čovječe, žena ti izgleda kao ručnik, napisao je McGregor na Twitteru, uz fotografiju koja je navodno sa svadbe dagestanskog borca.

Nakon posljednje Khabibove borbe u kojoj je pobijedio Dustina Poiriera i zadržao pojas prvaka lake kategorije, Conor se javio i pozvao ga na revanš. 

- Predbilježite moj revanš u Moskvi - napisao je McGregor. Ima li njegova nova borba ikakve veze s Khabibom i hoće li mu to biti prava priprema za toliko željeni revanš, još uvijek se ne zna. Sigurno je samo jedno - kraj godine Ircu će donijeti meč pred podrškom domaće publike.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • japanokinez 18.09.2019.

    Običan cirkusant.

  • 17.09.2019.

    J... hobbit, sve izgubio dabogda.

  • mentalist1 17.09.2019.

    Jedino sto bi taj pjetlic trebao najaviti je isprika svim navijacima i odlazak u kliniku za lijecenje od ovisnosti. Takoder, ufc, da je normalan poslodavac, trebali bi mu dati dozivotnu zabranu u njihovoj organizaciji, zbog narusavanja ugleda i ponasanja poput neandertalca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare