Obavijesti

Sport

Komentari 29

Conor McGregor najavio veliki povratak: Dublin, 14. prosinca!

Conor McGregor najavio veliki povratak: Dublin, 14. prosinca!
1

Conor McGregor (31) se nije borio od listopada prošle godine kada je izgubio od Khabiba Nurmagomedova (30). Dagestanac ga je slomio 'neck crankom', a Irac je nakon toga 'napadao' samo izvan oktagona

Conor McGregor (31) je najavio povratak! U oktagon bi se, po svemu sudeći, trebao vratiti 14. prosinca u borbi u Dublinu.

Kontroverzni Irac se nije borio od listopada prošle godine kada je izgubio od Khabiba Nurmagomedova (30). Bila je to žestoka tučnjava, a Conor je izgubio brutalnim 'neck crankom'. Nakon poraza se povukao, nije više ulazio u ring, ali nikada nije službeno potvrdio svoju mirovinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Bez sportske borbe, ali ne i bez borbi izvan dvorane. Mjesecima je punio stupce svojim ponašanjem koje nema previše veze sa sportom. Posljednji je bio njegov obračun sa starijim muškarcem. Irac je starca udario u glavu u jednom pubu jer nije htio s njime popiti viski. 

Nekoliko mjeseci ranije priveden je tijekom odmora u SAD-u gdje je bio s obitelji. Tamo je napao obožavatelja (22) i razbio mu mobitel kada ga je pokušao fotografirati. Pušten je nakon uplaćene jamčevine od 12.500 dolara.

Conor jasan: Nisam u mirovini, želim vratiti pojas od Khabiba
Conor jasan: Nisam u mirovini, želim vratiti pojas od Khabiba
Revanš Khabiba i McGregora? Izvediv je uz samo jedan uvjet
Revanš Khabiba i McGregora? Izvediv je uz samo jedan uvjet

Prije borbe s Khabibom, Dagestanca je vrijeđao na nacionalnoj i vjerskoj osnovi, prozivao mu obitelj, trening partnere, roditelje... Posljednja koju je uvrijedio bila je Khabibova žena, a nakon degutantnih riječi navijači su ga optužili za islamofobiju i rasizam.

- Čovječe, žena ti izgleda kao ručnik, napisao je McGregor na Twitteru, uz fotografiju koja je navodno sa svadbe dagestanskog borca.

Nakon posljednje Khabibove borbe u kojoj je pobijedio Dustina Poiriera i zadržao pojas prvaka lake kategorije, Conor se javio i pozvao ga na revanš. 

- Predbilježite moj revanš u Moskvi - napisao je McGregor. Ima li njegova nova borba ikakve veze s Khabibom i hoće li mu to biti prava priprema za toliko željeni revanš, još uvijek se ne zna. Sigurno je samo jedno - kraj godine Ircu će donijeti meč pred podrškom domaće publike.

Pokretanje videa ...