To je to što me zanima!

Vatreni protiv Francuske zadnji put u crnim dresovima. Novi dresovi bit će tamnoplavi?!

Službeni dobavljač opreme hrvatske nogometne reprezentacije Nike uoči Svjetskog prvenstva u Kataru predstaviti će novi dizajn hrvatskih dresova koji bi svoju premijeru trebali imati u rujanskim ogledima Lige nacija
Vidi originalni članak

Hrvatska danas od 20.45 gostuje na Stade de Franceu u 4. kolu Lige nacija, a bit će to ujedno i posljednja utakmica koju će Vatreni odigrati u crnom dresu dosadašnjeg dizajna. Zanimljivo, upravo je i prva, domaća garnitura dresova (crveno-bijela) otišla u 'mirovinu' nakon utakmice s Francuzima na Poljudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službeni dobavljač opreme hrvatske nogometne reprezentacije Nike uoči Svjetskog prvenstva u Kataru predstaviti će novi dizajn hrvatskih dresova koji bi svoju premijeru trebali imati u rujanskim ogledima Lige nacija. Domaća garnitura, jasno, bit će u crvenim i bijelim kvadratićima, dok će tamnoplava boja prevladavati na drugoj (gostujućoj) garnituri dresova, pišu Sportske novosti.

Inače, na tribinama pariškog stadiona očekuje se oko tisuću hrvatskih navijača što je za 300-injak manje nego u Danskoj nekoliko dana ranije. Naravno, treba se uzeti u obzir da smo s Dancima igrali u petak, na kraju radnog tjedna, dok se s Francuzima susrećemo u ponedjeljak.

LUDNICA U LIGI NACIJA VIDEO Kaos u Grčkoj: Domaći huligani bakljama na Kosovare, provocirali ih srpskom zastavom

Podsjetimo, Hrvatska u dosadašnjih devet susreta nije uspjela pobijediti Francusku, posljednji put izvukla je remi. Francuzi već duže vrijeme ne briljiraju, možda je baš sada došlo vrijeme da naplatimo sve bolne poraze.

Dalić je na presici uoči utakmice izdiktirao praktički pola sastava, a uz to što je rekao i što je za očekivati, ovo bi trebalo biti potencijalnih 11 Vatrenih za Francuze:

Hrvatska (4-3-3): Livaković - Stanišić, Erlić, Šutalo, Juranović - Modrić, Brozović, Kovačić - Majer, Kramarić, Brekalo

POGLEDAJTE VIDEO Portugal pao najbržim golom Lige nacija! Srbi ispustili veliku prednost, sve je pratio i Dončić

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Ivan VK 13.06.2022.

    Pupovcu smeta crni dres,nadam se da neće predložit Plenkiju da nam ukinu i kockice,jer Anemični bi i to pristao samo da mu Milorad pridrži stolicu...

  • Palmanova 13.06.2022.

    mozda sam jedini daltonista ali gdje pisac vidi crne dresove?dresovi su SIVO-crni KOCKASTI

  • Palmanova 13.06.2022.

    jel se moze igrati s 2 golmana?Ivusic lijevo,Livak desno na golu.umjesto beskorisnog Brekala Ivusic na gol,imamo vise sanse za 1 bod

Komentiraj...
Vidi sve komentare