To je to što me zanima!

Cura NBA igrača nakon kućnog uratka: Slučajno smo objavili...

Nažalost, eksplicitni video o meni slučajno je postavljen na Jamalov profil. Želim iskoristiti ovaj trenutak da se ispričam svim obožavateljima, djeci i posebno javnosti. Ovo je naša privatna stvar, jadala se Murrayeva cura
Vidi originalni članak

Mnogi košarkaši vrijeme provode u svojim domovima, zabavljaju se na razne načine, ali zvijezda Denver Nuggetsa je ipak malo pretjerala u svemu tome. Jamal Murray (23) je objavio na Instagramu video kako ga cura Harper Hempel zadovoljava. Što se događa, shvatio je tek nakon nekog vremena kada je izbrisao video i deaktivirao račun na Instagramu, ali bilo je kasno.

- Prvo i najvažnije, ispričavam se svima. Netko je hakirao moj profil, trenutno radim na rješavanju problema. Hvala - napisao je tada playmaker.

KARL ANTHONY TOWNS Drama NBA zvijezde: Majka ima virus, raspada se sve više VIDEO: PROBLEMI POD TUŠEM Kako živi najviši NBA igrač: Meni je auto kao vama karting

Sirota Harper zamolila je sve koji su video vidjeli i skinuli da ga obrišu. Sad se i sama, par dana nakon tog nemilog događaja, oglasila na Instagramu podužom porukom.

- Želim reći da svi griješimo, ali smatram da ovo treba riješiti. Nažalost, eksplicitni video o meni slučajno je postavljen na Jamalov profil. Želim iskoristiti ovaj trenutak da se ispričam svim obožavateljima, djeci i posebno javnosti. Ovo je naša privatna stvar i dijeljenje snimke treba se zaustaviti. Hvala svima koji su nas razumjeli u ovom trenutku - napisala je Harper na Instagramu uz sliku s Jamalom i tako potvrdila da profil njenog dečka ipak nije hakiran, nego da je video slučajno objavljen.

Murray je jedan od najboljih igrača Denvera uz Nikolu Jokića, a ove sezone prosječno zabija 18.8 koševa po utakmici. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • EmilCandor 26.03.2020.

    Opet kruška na pravom mjestu. Hm.

  • 26.03.2020.

    Nikakvi sexy ili porno uradci se ne objavljuju slučajno...

  • daliborček 26.03.2020.

    Dobra tehnika

Komentiraj...
Vidi sve komentare