To je to što me zanima!

Dan D za mini 'vatrene': Gdje gledati utakmicu s Engleskom?

Hrvatska U-21 reprezentacija bori se za četvrtfinale Eura, a danas od 18 sati će se za to boriti protiv Engleske. Hrvatima je dovoljan i remi, ali Švicarska ne smije pobijediti Portugal
Vidi originalni članak

Hrvatska U21 reprezentacija danas ima priliku prvi put u povijesti ući u nokaut fazu Europskog prvenstva! No, neće biti lako protiv mladih zvijezda Arsenala, Liverpoola, Evertona...

Izabranici Igora Bišćana su slavljem u prošlom kolu već ušli u povijest budući da su ostvarili prvu pobjedu U21 reprezentacije na Europskim prvenstvima nakon što to nisu uspjeli u prethodnih sedam pokušaja pa zašto ne bi još više podigli ljestvicu za buduće generacije?

'Mini vatreni' danas u Kopru u 18 sati igraju posljednju utakmicu grupne faze Europskog prvenstva protiv Engleske te se bore za prolazak u četvrtfinale. Hrvatu su izgubili prvu utakmicu od Portugala (0-1), a u drugoj slavili protiv (3-2) Švicaraca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon odigrana dva kola Portugal je 1. u skupini sa šest bodova, Hrvatska je 2. s tri, koliko ima i 3. Švicarska. Englezi nemaju ni bod, ali imaju se za što boriti budući da su još uvijek u igri za prolazak dalje. Situacija je podosta komplicirana pa tako 'vatreni' mogu ispasti u slučaju pobjede, a mogu i proći u slučaju poraza!

I PORAZ VODI DALJE? ALI... Portugalci su srušili i Engleze! Evo kako Hrvatska može izboriti četvrtfinale u zadnjem kolu Eura

Svaka kalkulacija je u ovom trenutku manje važna jer izbornici Igora Bišćana u ovoj utakmici moraju tražiti pobjedu. Nakon izostanka protiv Švicarske, veseli nas povratak Lovre Majera, najboljeg i najskupljeg 'mini vatrenog', dok je Bartol Franjić upitan zbog ozljede. Manje ozljede imaju i Šverko, Šemper te Erlić koji bi ipak trebali konkurirati za Bišćanovih 'udarnih 11'.

POSLJEDNJI TRENING Majer opet u punom treningu, Franjić jedini upitan za Englesku

Podsjetimo, U21 Europsko prvenstvo igra se u dva termina pa će tako 'mini vatreni' u slučaju prolaska, drugi krug europske smotre igrati od 31. svibnja do 6. lipnja.

Evo gdje gledati U21 hrvatsku reprezentaciju:

Hrvatska U21 - Engleska U21 (HRT, 18 sati)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kuraccccc 31.03.2021.

    Na Mađarima prijenos uživo i uz to još razlika 3 sekunde od HRT-A koji kasni sa prijenosom

  • 31.03.2021.

    Ajmeeee ja mislio da piše na početku a ono na kraju bezkorisnog članka.

  • Gunersss_ 31.03.2021.

    u pm kad god se taj HRT ubaci da prenosi BILO KOGA od nasih,tada POPUSIMO!!! Eto tak su se i zadnji puta ubacili kad je HR zenske u rukometu igrale finale. Normalno finale su prenosili i odmah popusili a od pocetka nista prenos,dok nismo usli u finale. KAKVA sugava drzava,od nacionalne tv pa do gamadi koja zivi u njoj ili ju vodi ISTO!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare