To je to što me zanima!

Baš je Danijel Olmić: Dinamov Španjolac i psuje na hrvatskom

Znali smo da su jaki, to je momčad koja je došla iz Lige prvaka. Očekujemo pun Maksimir, samo tako možemo proći. Moramo biti perfektni, rekao je Olmo nakon 2-1 poraza u Plzenu
Vidi originalni članak

Tužni smo malo jer smo izgubili, ali je* iga, tako je to. Pala nam je koncentracija. Glavu gore, sad moramo dobiti u Maksimiru i proći, rekao je Dani Olmo nakon 2-1 poraza od Viktorije Plzen u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige.

NAJGORE EUROPSKO POLUVRIJEME Dinamo je neshvatljivo pao, ali Viktoriju u Zagrebu čeka pakao

Olmo je zabio i nakon 49 godina postao prvi Dinamov strijelac u europskom proljeću. Ali Plzen je okrenuo u nastavku dvama golovima i 21. veljače na Maksimir stiže s minimalnom prednošću. Ali za Dinamo ništa još nije izgubljeno.

- Znali smo da su jaki, to je momčad koja je došla iz Lige prvaka. Očekujemo pun Maksimir, samo tako možemo proći. Moramo biti perfektni - dodao je Dani Olmo.

KAKO SU IGRALI Dani Olmo najbolji kod Dinama, Petković je darivao Viktoriju...

Bruno Petković mu je sjajno dodao kod tog prvog gola za 1-0.

- Kad pogledamo na kraju, rezultat nije loš. Trebali smo odigrati bolje drugo poluvrijeme, ali ništa nije izgubljeno. Bit će vremena za analizu. Bilo je dosta individualnih pogrešaka, trebamo poraditi na tome - rekao je Petković i dodao:

- Vjerujemo u prolaz, naravno. Da ne vjerujemo, ne bismo ni igrali uzvrat.

- Nismo baš sretni s rezultatom. Bili smo puno bolji prvo poluvrijeme. Imali smo neke šanse, zabili smo i gol. Pozitivno je što smo zabili u gostima, vidjeli smo da možemo s njima igrati bez problema i uz naše navijače na Maksimiru možemo proći. Viktoria je u nastavku bila opasnija, ne znam što se dogodilo - rekao je Dominik Livaković.
 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 16.02.2019.

    Za takve doživotni goli orok

  • freeshooter 15.02.2019.

    Vjerujem u prolaz, izgubili smo radi dvije neispraćene akcije, velike greške, dječje ospice. Nismo smjeli stati u drugom dijelu, trebali smo ih dotući sa drugim golom, kada nismo, bolje je ovako jer i da je bilo 1:1, mi bi se doma povukli i čekali 90" min i tada nesretnim golom ispali. Ovako znamo da moramo zabiti, na tribinama ćemo napraviti pakao, dat ćemo gol, načeti ih, poluditi, i tada nećemo stati, dok ih ne potučemo, jer smo definitivno bolji.

  • stbbb 15.02.2019.

    Ajmo svi mi BBB iz Dalmacije na Maksimir.Usput pozivamo nase drage prijatelje iz Sibenika "Funcute"da nam se pridruze,a oni koji nemogu nek slave u Kresimirovu gradu.Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare