To je to što me zanima!

Danski izbornik: Namjerno smo izgubili od Francuza? Besmislice

Besmislene su priče da smo namjerno izgubili kako bismo igrali protiv Španjolske u polufinalu, a ne protiv Švedske. Španjolska je odličan spoj mladosti i iskustva sa sjajnim trenerom, rekao je Jacobsen
Vidi originalni članak

Izbornik rukometne reprezentacije Danske Nikolaj Jacobsen odbacio je optužbe da je njegova momčad namjerno izgubila od Francuske u zadnjem kolu druge faze natjecanja i tako omogućila olimpijskim prvacima da prođu u polufinale. 

 Danska, koja je već ranije osigurala polufinale, je u završnici utakmice imala pet golova prednosti, ali je na kraju poražena 29-30. 

JE LI SVE BILO ČISTO? Islanđani se čude preokretu Francuske: Ovo je jako tužno

- Dali smo maksimum protiv Francuske i čvrsto stojim iza tih riječi. Besmislene su priče da smo namjerno izgubili kako bismo igrali protiv Španjolske u polufinalu, a ne protiv Švedske. Španjolska je odličan spoj mladosti i iskustva sa sjajnim trenerom, a isto se može reći i za Švedsku - kazao je Jacobsen za internetski portal Europske rukometne federacije.  

Podsjetimo, Danci su u toj utakmici imali i pet golova razlike, a prema onome što smo gledali, Francuska je bila kilometrima udaljena od polufinala. U 46. minuti, Danci su vodili 27-22, a u posljednjih 15 minuta utakmice zabili su tek dva gola. U isto vrijeme, Francuzi su utrpali osam i osigurali polufinale.

NEUNIŠTIVI NIKOLA Karabatić se i u 38. godini baca kao mladić, 18. put u polufinalu: 'Rekao sam si: Boljet će, ali...'

 U petak u polufinalu u Budimpešti prvo se sastaju Španjolska i Danska (18 sati), a potom Francuska i Švedska (20.30 sati).

 - Vjerujem da će detalji odlučiti susret sa Španjolskom. Možda to bude podrška s tribina, a nadam se da će dosta novih navijača stići iz Danske - zaključio je Jacobsen. 

U PETAK POLUFINALA Završnica najluđeg Eura: Evo tko je najveći favorit za naslov

Idi na 24sata

Komentari 30

  • zeko041 29.01.2022.

    ..nova tekma,nove šanse..Ja se nadam,pobjedi Danske, da pokaže,upravo,suprutno..

  • Skychaser 28.01.2022.

    Ne znam tko imalo pametan može misliti da su Danci "pustili" Francuzima 🤦‍♂️

  • 28.01.2022.

    Nama svako rukometno prvenstvo namjeste da nemozemo dalekon dogurat😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare