To je to što me zanima!

VAR poništio gol Griezmanna, Tunis je pobijedio Francusku, ali nije prošao u daljnju fazu SP-a

Pirova pobjeda za Tunižane. Odlično i hrabro su parirali aktualnim svjetskim prvacima te u konačnici pobijedili. Međutim, kako je Australija savladala Dansku, nisu prošli dalje
Vidi originalni članak

Tunižani su po prvi puta u svojoj povijesti savladali Francusku. Minimalnu pobjedu od 1-0 donio je Wahbi Khazri u 58. minuti nakon fantastičkog solo prodora u kojem je prizemnim udarcem savladao Mandandu.

Tunižani su u tim trenucima bili na drugom mjestu jer su Danska i Australija igrale 0-0. Ipak, tuniško slavlje je bilo kratkog vijeka, Leckie je zabio gol u 60. minuti. Australci su vješto branili rezultat što im je donijelo prolazak u osminu finala SP-a. Francuzi su skupinu završili kao vodeći s šest bodova, jednako kao i drugoplasirani Australci, treći je Tunis, a zadnja je Danska.

Tunisia - France Live Score

Tunižani su hrabro otvorili utakmicu protiv favorizirane, ali i rezervne postave Francuske. Opasno su prijetili, zabili su i gol, ali iz zaleđa, dok su se Francuzi vješto branili.

Prvo poluvrijeme proteklo je bez izglednih prilika Francuske koji su se tek trgnuli u nastavku nakon što je Tunis poveo. Deschamps je uveo Dembelea, Mbappea i Griezmanna kao odgovor na jalovost u napadu.

AUSTRALIJA - DANSKA 1-0 Kakav šok za Dance: Australija prošla u osminu finala na SP-u!

Pojačali su Francuzi napade na tuniškoj polovici, na kraju je zabio i Griezmann u 98. minuti, ali je zbog zaleđa poništen gol. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • velika NDH 30.11.2022.

    Kako su htjeli ovu svoju koloniju povući na 2 mjesto...neće moći razbojnici

  • Antitovar* *_675 30.11.2022.

    Zakaj VAR nije ponistil onaj levajin krompir?

  • KoronaTime 30.11.2022.

    Francuze sad treba izbaciti sa svjetskog

Komentiraj...
Vidi sve komentare