To je to što me zanima!

Deseti Riječanin u Dragovoljcu, dinamovac se vraća u Goricu...

Novu suradnju s crnima iz Novog Zagreba rujevički prvoligaš okrunio je i transferom Filipa Brauta koji je zaobišao pravila o maksimalnom broju posudbi. Brazilac je stigao u Slaven Belupo
Vidi originalni članak

Dok je zapeo transfer Kristijana Lovrića (26) iz Gorice u Osijek, neki drugi poslovi obilježavaju zadnji dan prijelaznog roka za klubove iz HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Josip Drmić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talentirani igrač Rijeke Filip Braut (19) novi je igrač Hrvatskog dragovoljca i to nakon što je raskinuo ugovor s bijelima. Radi se zapravo o pravnom manevru jer je momčad Gorana Tomića ispunila kvotu posuđenih igrača.

Iz Rujevice su u Siget na posudbu ove zime otišli Admir Bistrić, Matija Frigan, Niko Galešić, Roko Jurišić, Bernard Karrica i Marino Kukoč, a nakon raskida ugovora, uz Brauta, i Veldin Hodža i Ivan Smolčić pa se riječka kolonija povećala na desetoricu.

Osim devetorice igrača, u istom je pravcu otišao i trener Dragan Tadić, bivši trener juniora Rijeke koji je prošli petak pobjedom nad Šibenikom 5-0 smijenio Ferdu Milina.

Aktivni Dinamo i Gorica

Dinamo je zadnji dan prijelaznog roka poslao dvojicu igrača na posudbu, jednoga koji je stigao iz Gorice, drugoga u Goricu. Marijan Čabraja odlazi u Olimpiju nakon što je prvi dio sezone proveo u Ferencvarosu, a Iyayi Atiemwen nakon Omonije vraća se u Turopolje. Taj posao nema veze s mogućim odlaskom Lovrića.

Majstor Kutije šibica Martin Šroler odlazi iz Velike Gorice nakon četiri i pol godine, i to na vlastiti zahtjev. Slaven Belupo pojačao se brazilskim napadačem Marcosom Paulom Soaresom Gonçalvesom koji je zadovoljio na probi.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Miro Rogic 16.02.2022.

    Najprije Dinamo-Lokomotiva a sad i Rijeka-H D.Dva tima u istoj ligi to moze samo u Hrvatskoj i nigdje vise i samo ako je gazda Miskovic ili vec odbjegli kriminalac koji jos i dan-danas iz izbjglistva u Medugorju daje direktive u HNS-u .

  • ujo5 15.02.2022.

    Svak sa nekim surađuje i ima prijateljske odnose h HNL samo hajdug sa slovenskim radomljem...

  • cibalija2 15.02.2022.

    I nk osijeka izbaciti, pa lorenzo konačno može početi slaviti titulu, koja će pomoći da bušić jako vrati pozajmice cosa nostri, ndrangheti i camorri 😁😁😁😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare