To je to što me zanima!

Di Maria: Ronaldo bi volio igrati za PSG. Na sreću, doveli smo Messija i to je bila bolja odluka

Leo je s nekog drugog planeta. Bacite mu kamen i on će ga iskontrolirati. Prolazi igrače kao da ih nema, razmišlja puno brže od ostalih, nikada takvo nešto nisam vidio, rekao je Di Maria o argentinskom čarobnjaku
Vidi originalni članak

Angel Di Maria spada među nogometaše koji su imali čast trenirati, igrati i dijeliti svlačionicu s Cristianom Ronaldom i Leom Messijem. Takvima je teško odabrati tko je bolji, no on ne dvoji - Messi je 'bog' nogometa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PREDSJEDNIK LA LIGE "Da je Barca prihvatila novac, Messi bi ostao u Barceloni..."

Argentinac je četiri godine igrao s Ronaldom u Realu i osvojio brojne trofeje prije nego što je otišao u Manchester United, a ubrzo preselio u PSG. Prije nekoliko dana pridružio mu se sunarodnjak Messi s kojim je prije nekoliko tjedana osvojio Copa Americu.

-  Sigurno da bih Cristiano želio biti ovdje, ali doveli smo Messija i to je puno bolje. Leo je s nekog drugog planeta. Bacite mu kamen i on će ga iskontrolirati. Prolazi igrače kao da ih nema, razmišlja puno brže od ostalih, nikada takvo nešto nisam vidio - rekao je Di Maria za TyC  pa nabrojao 'veličine' s kojima je dijelio svlačionicu:

OSTAO U ŠOKU Messijeva prva reakcija kada je saznao da odlazi iz Barcelone: 'Supruga i ja smo zaplakali...'

- Igrao sam s Cristianom, Neymarom, Mbappéom, Rooneyem, Van Persiejem, Ibrahimovićem, Benzemom, Baleom i iskreno nikad nisam vidio nešto poput njega - zaključio je.

Dolaskom Messija, a ostankom Mbappé i Neymara, stvar je jasna. Parižani napadaju Ligu prvaka. I teško da im netko može stati na put....

MESSI I RAMOS Parižani su spojili nespojivo: Od mrskih neprijatelja do suigrača

- Kvaliteta i kvantiteta kakvu sada PSG ima je jedinstvena. Naravno da najbolji igrači žele igrati s najboljima.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 15.08.2021.

    Gluposti 👎

  • ticesmirec 15.08.2021.

    PSG neće ništa osvojit ove sezone

  • 15.08.2021.

    Normalno da si za Lessija jer je Argentinac mamlazu😂😂😂🙈

Komentiraj...
Vidi sve komentare