To je to što me zanima!

Dinamo otvorio novu trgovinu u Zagrebu. Dolaze i prvotimci...

U popodnevnim satima u fan shop uz Sergeja Jakirovića dolaze Dinamovi prvotimci Tibor Halilović, Sandro Kulenović, Gabriel Rukavina i Luka Stojković. Oni će se družiti i fotografirati s navijačima
Vidi originalni članak

Dinamo je nekoliko dana uoči Božića objavio lijepu vijest za sve navijače "modrih" u Zagrebu. Naime, hrvatski prvak otvorio je novu fan shop poslovnicu u Zagrebu na adresi Ilica 38.

"Modri" su mjesecima marljivo radili na pripremi ukupno četvrte poslovnice u Zagrebu, a ona je konačno otvorena u srijedu u 14 sati, a klupski čelnici Darko Podnar i Danijel Tomačić predvođeni predsjednicom uprave Vlatkom Peras obišli su novu trgovinu. 

POMAMA ZA JAPANSKIM IGRAČIMA Toliko ih je oduševio Kaneko: Dinamo želi još jednog Japanca! HRVATI GLAVNE ZVIJEZDE VIDEO Krama zabio kao Livaja, odličan asist bivšeg dinamovca!

U popodnevnim satima u fan shop dolaze Dinamovi prvotimci Tibor Halilović, Sandro Kulenović, Gabriel Rukavina i Luka Stojković. Društvo će im praviti trener prve momčadi Sergej Jakirović.

Oni će se nakon intenzivne jesenske polusezone družiti i fotografirati s navijačima. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 21.12.2023.

    Svaki tovar zbunjena pizda, na grbu kockice a na srcu zvizda.

  • 21.12.2023.

    Bravo, tako treba. S novim dućanima i novim stadionom našem najvećem i najuspješnijem klubu povećat će se i podrška i članstvo i to drastično. A tuga s juga neka pati ko i sve ove godine. Samo DINAMO!!!

  • Ivan VK 21.12.2023.

    Eto svi se otimaju za dres...🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare