Obavijesti

Sport

Komentari 70

Toliko ih je oduševio Kaneko: Dinamo želi još jednog Japanca!

Toliko ih je oduševio Kaneko: Dinamo želi još jednog Japanca!

Kako piše renomirani talijanski novinar Fabrizio Romano, Dinamo je zagrizao za Daikija Hashioku iz belgijskog St. Truidena. Riječ je o desnom beku koji je u Belgiju došao 2021. godine

VIDEO

Takuro Kaneko grijao je Dinamovu klupu gotovo tri mjeseca, da bi Sergej Jakirović konačno u listopadu shvatio kakvog dijamanta posjeduje. 

Pokretanje videa...

Požar na derbiju: Torcida zapalila stolice na južnoj tribini 00:40

Vjerojatno su prije dva mjeseca u klupskim prostorijama već razmišljali kako ga poslati prvim avionom nazad u Tokio, a danas je jedan od najboljih igrača Dinama. Kako god završio proljetni dio sezone, već je sada gotovo sigurno da će hrvatski prvak otkupiti njegov ugovor od Sappora. Na Maksimiru su toliko oduševljeni Kanekom pa bi uskoro mogli dovesti još jednog Japanca!

Dinamo želi Japanca iz Belgije 

Dinamo i Ballkani sastali se u 6. kolu Konferencijske lige

Kako piše renomirani talijanski novinar Fabrizio Romano, Dinamo je zagrizao za Daikija Hashioku (24) iz belgijskog St. Truidena. Riječ je o desnom beku koji je u Belgiju došao 2021. godine i u 88 utakmica zabio dva gola i 13 puta asistirao.

Eksplozivni i hitri Daiki je preslika japanskog nogometaša. Discipliniran je, tehnički jak, nevjerojatno brz i krasi ga odličan centaršut, što smo mogli vidjeti i od Kaneka. U Maksimiru očito žele upariti ovaj japanski dvojac na desnoj strani što bi mogla biti dobitna kombinacija.

Sint-Truidense VV v Royal Antwerp FC - Jupiler Pro League SINT-TRUIDEN, BELGIUM - NOVEMBER 24 : Hashioka Daiki defender

Istina, Kaneku je trebalo neko vrijeme da se prilagodi i pohvata konce igre, susreo se s novom kulturom i jezikom te je sam došao u daleku zemlju. Sve je to utjecalo na na njega, ali kako je eksplodirao, isplatilo ga se čekati. Što se tiče Hashioke, njemu bi sigurno trebalo manje vremena za adaptaciju jer je već dvije godine u europskom nogometu, a i u Maksimiru bi ga dočekao sunarodnjak, što bi mu olakšalo prilagodbu.

Na prste jedne ruke možemo nabrojati japanske nogometaše koji su igrali u HNL-u, ali nakon što smo se svi uvjerili u nevjerojatne sposobnosti Takura Kaneka, uskoro bi mogla krenuti opća pomama za njima. Jeftini, a itekako kvalitetni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi
Hajdukovac otkrio kako izgleda nakon nezgode na treningu, a to je i razlog što nije igrao u Puli
BIZARNA OZLJEDA

Hajdukovac otkrio kako izgleda nakon nezgode na treningu, a to je i razlog što nije igrao u Puli

Na jednom od treninga uoči Istre suigrač ga je nehotice pogodio prstom u oko, ogrebao mu rožnicu, a kako je oko prokrvarilo morao je hitno u bolnicu na pregled. Liječnik mu je zabranio sve aktivnosti sedam dana...