To je to što me zanima!

'Petarda' Dinama na Maksimiru na debiju u Konferencijskoj ligi

'Modri' su nakon vodstva na poluvremenu brzo zabili dva gola u nastavku, a bar nekakvu nadu dobili su Kazahstanci golom deset minuta prije kraja susreta. No, ih je utišao Antonio Marin, a 'točku na i' stavio Tibor Halilović
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u svom su prvom nastupu u Konferencijskoj ligi, u susretu 1. kola skupine C kao domaćini na stadionu u Maksimiru svladali Astanu sa 5-1 (1-0). Nogometaši aktualnog hrvatskog prvaka nastavili su tako pobjednički niz protiv kazahstanske Astane ostvarivši i petu pobjedu u isto toliko međusobnih susreta.

VIDEO: BRUNO PREŠAO JUBILEJ Pogledajte golove u 'petardi' Dinama: Dva penala, još jedna majstorija Bulata i prvijenac...

Prva dva gola na utakmici zabioje Bruno Petković (43-11m, 53-11m) iz penala, da bi na 3-0 povisio Marko Bulat (58) iz slobodnog udarca. Na 3-1 smanjio je Kamo Hovhanisjan (78), a potom su Antonio Marin (85) i Tibor Halilović (90+3) postavili konačni rezultat.

Izgledalo je kao da će se na odmor otići s 'nulom', ali onda je gostujući stoper napravio veliku grešku i nagazio Ljubičića te je sudac pokazao na penal koji je zabio Petković prije odmora, a onda odmah u nastavku zabio i drugi penal koji je izborio Emreli. Priliku su jako dobro iskoristili i 'igrači s klupe'.

U drugom susretu ove skupine Viktoria Plzen je na svom terenu svladala Ballkani sa 1-0, pa nakon 1. kola Dinamo i Viktoria imaju po tri boda, dok su Ballkani i Astana bez bodova. Za dva tjedna Dinamo će u 2. kolu gostovati u Prištini kod Ballkanija. 

Idi na 24sata

Komentari 348

  • Mali Perica11 22.09.2023.

    pa i ovi strani suci ili sudije kako kažu pojediniosečani poklanjaju penale Dinamo...ajd kaki su to penali....malo mu sta na nogu ,dobro, malo jače mu sta na nogu i odma penal...a ono odgurivanje nema inteziteta ma malo ga dotaka s obe ruke, a dobro malo ga jače gurnuo s obje ruke i odma penal....lako tako pobjeđivati kad je var soba za KL u Međugorju.

  • Mali Perica11 22.09.2023.

    zna li netko kako je Hajduk proša u KL sinoć

  • murga drot 22.09.2023.

    pljuc, kakva utakmica losaaa.. pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare