To je to što me zanima!

Dinamovci odgovorili Bjelici i Osijeku: 'Laki je malo nervozan'

Slušali su pažljivo sve i na Maksimiru pa na ove prozivke bivšeg trenera odgovorili statističkim pokazateljima o broju bodova, utakmica i uspjesima i sve začinili citatom iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug"
Vidi originalni članak

To što ima u Hrvatskoj, postoji samo u Hrvatskoj. Takav monopol jednog kluba. Reći ćete bio sam u tom klubu, da, bio sam. U prvoj sezoni nismo imali nijednog igrača na posudbi. A osvojili smo prvenstvo s 25 bodova prednosti ispred drugog i 30 bodova prednosti ispred trećeg. Znači nijedan posuđeni igrač. U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba, samo u Lokomotivi po dva igrača, govorio je bez puno suzdržavanja Nenad Bjelica pred novinarima uoči utakmice protiv Varaždina.

POGLEDAJTE VIDEO: Bjelica prozvao Dinamo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No teme su bile one recentne, tzv. "korporacija" koju je Bjelica spominjao na Rujevici. Slušali su pažljivo sve i na Maksimiru pa na ove prozivke bivšeg trenera odgovorili statističkim pokazateljima o broju bodova, utakmica i uspjesima i sve začinili citatom iz kultnog filma "Maratonci trče počasni krug".

- Laki je malo nervozan.

KRZNAR NAJAVLJUJE Dinamo na Slaven bez Petka: Našli smo recept za taj problem BJELICA SE OTVORIO 'Prvenstvo je neregularno! S Miškovićem sam bio super, dok nismo postali bolji. Sad cinkaju'

- Bio sam dvije godine u sustavu Dinama, suvereno sam dvije titule osvojio bez ikakve mrlje i bez ikakvih posudbi. I sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića koje mi je postavio jedno sto puta, a to je: "Pa, Nenade, je l' ti nešto treba"? Ne, ne treba, pa sve je pod kontrolom, vidiš da imamo 20 bodova prednosti. Sad razumijem poruku tog pitanja, tada mi nije ništa trebalo, ali sad vidim što se radi i kako se radi te to ide na njihovu čast - dometnuo je trener Osijeka.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • BUZ_2 01.05.2021.

    Kada Dinamo skupi dovoljnu zalihu bodova ima motivaciju puštanja klubovima u kojima igraju njihovi posuđeni igrači, a sve kako bi dotukao Hajduka. U tome je i uspio, jer time i njihove igrače na posudbi lansira u izlog UEFAina natjecanja.

  • Rebula 01.05.2021.

    Neki dan je ovaj lakrdijaš bio najjači, kad je laprdao kako će "Dinamo postati nervozan" kada oni pobjede Rijeku. Vidim u Dinamu su sve nervozniji a Nešo je hladan ko špricer. Lažeš sam sebe i onda ti je razočarenje veće, svaka sličnost sa torcidom je slučajna ili..?

  • franjojelecj412@gmail.com 01.05.2021.

    Boji se otkaza.Nista nije osvojio a gazda Madjar nije Mamic da daje brdo love ogromnom stozeru za nista.Nema Europe nema kupa nema prvenstva sad je muka.Vritnjak je blizu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare