Sport

Komentari 25

Dinamo na Slaven bez Petka: Našli smo recept za taj problem

Dinamo na Slaven bez Petka: Našli smo recept za taj problem

Slaven je respektabilna momčad koja je već pomrsila račune velikima. Oprezni smo, imamo veliki respekt, ali odlučni da osvojimo tri boda, najavio je Damir Krznar uoči gostovanja u Koprivnici

Nakon prolaska u finale Kupa preko Gorice (4-1) Dinamo se vraća prvenstvenim zadacima. U subotu u 17 sati gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Vraćamo fokus na najbitnije natjecanje, a to je prvenstvo. U dobroj smo poziciji, s četiri boda više od Osijeka i utakmicom manje, ali tu prednost treba održavati i po mogućnosti povećati - poželio je trener Dinama Damir Krznar.

- Slaven je respektabilna momčad koja je već pomrsila račune velikima. Oprezni smo, imamo veliki respekt, ali odlučni da osvojimo tri boda. 

Još malo o Slavenu?

- Jako je dobro organiziran, petorica u veznoj liniji su im temelj, uz dva napadača koja sprječavaju prvu organizaciju napada. Momčad za svaki respekt i studiozno ćemo pristupiti protivniku s najspremnijim snagama.

Među njima neće zbog žutih kartona biti Petkovića i Franjića, dok su zbog ozljeda i dalje nedostupni Moharrami i Gavranović.

- I nama, ali i njima (Krstanović) nedostajat će finišeri. To nam je hendikep jer Gavranović još uvijek nije zdrav, no našli smo recept za taj problem i jedva čekamo utakmicu da vidimo kako će funkcionirati to što smo pripremili - završio je Krznar.

Najčitaniji članci