To je to što me zanima!

'Dinamovci trebaju vjerovati Bjelici, on zna složiti ekipu...'

Mislim da je mentalno izjednačujući gol koštao Dinamo, utjecao je deprimirajuće na njih, kaže Stipe Pletikosa, legendarni hrvatski golman. O njemu i njegovoj regularnosti vidi grešku u Modrima...
Vidi originalni članak

Dinamovi igrači su, bez obzira na fair-play pogriješili kod izjednačujućeg gola, govori Joško Jeličić o golu Gabriela Jesusa iz 24.  minute u kojoj je izjednačio rezultat na semaforu i od kojega je sve za Dinamo krenulo po zlu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Niti jedan branič Dinama nije se dobro postavio kod svoga peterca i nisu prihvatili igrače Cityja nego je Jesus bio u odličnoj poziciji kraj obrambenog igrača i zabio gol - kaže Joško, a Stipe Pletikosa se slaže:

- Igrači Dinama su morali tu vidjeti da nema desnog stopera i onda moraju pokriti to područje, a oni to nisu učinili. 

NENAD BJELICA: 'Ne znam da li nisu vidjeli ili nisu htjeli vidjeti da igrači leže'

Hajdukovac hvali Dinamo

Ipak, Stipe Pletikosa, okorjeli hajdukovac, hvali ovosezonsku momčad Dinama i njihovog trenera. 

- Bjelica je pokazao da zna napraviti atmosferu i ekipu. Mislim da mu navijači u tome trebaju vjerovati - kaže Stipe Pletikosa, misleći pritom na skorašnji zimski prijelazni rok. 

-  Slijedi vrijeme reforme klubova. Nije ovo najbitniji prijelazni rok, znamo to. Oni ljetni  budu uvijek zanimljiviji, ali svejedno, može se svašta dogoditi. Mogu tu biti neki predugovori da si tako klubovi pripreme te igrače za sebe - smatra Pletikosa.

ADEMI: HTJELI SMO LP ZA NAVIJAČE Livaković: Sve zlo sa Šahtarom nije nam se vratilo sa Cityjem

Olmo je sjajan, nedostajalo je snage

Upravo je Dani Olmo 'najsigurniji' odlazak iz Dinamove svlačionice, a mnogi se kunu da se ne broje više mjeseci niti tjedni, već dani do njegovog odlaska. Sigurno je današnjim golom iz voleja u maniri najvećih nogometaša svijeta dodatno zainteresirao nogometne skaute, a u svoje redove ga zovu i navijači "građana". Na njegov sjajan gol nisu niti Stipe i Joško  ostali hladni. Obasipali su ga samim pohvalama.

-Olmo je sjajno reagirao na ovaj ubačaj Kadziora - kaže Jeličić, na što Pletikosa dodaje: 

- Istina je, bila je to sjajna reakcija Danija, a da je Dinamo imao snage za još takvih akcija mislim da je mogao bolje proći. Samo je nedostajalo fizičke snage, jako su se puno trošili - smatra Pletikosa. 

'ON JE MASTERCLASS' Cityjevi navijači poručili Pepu: Prodaj Gundogana i kupi Olma!

Jasno je, Dinamo je sjajno ušao u utakmicu, no kasnije nije imao snage.

- Prvo poluvrijeme jako dobar Dinamo, bez obzira na razliku u kvaliteti, ali logično je da se više trošiš protiv takve momčadi. Onda se teško braniti protiv takve momčadi, rekao je Joško Jeličić.

- Mislim da je mentalno izjednačujući gol koštao Dinamo, utjecao je deprimirajuće na njih - kaže Stipe Pletikosa, legendarni hrvatski golman. 

KAKO SU IGRALI Dani pokvario debi prijatelju, a Moru su pojeli Pepovi 'terijeri'

Idi na 24sata

Komentari 12

  • filip grin 12.12.2019.

    Pletikosa je u pravu. Isti mentalni blok su imali naši reprezentativci nakon prvog primljenog gola u finalu SP. Čak i rezultatski vrlo sličan slijed. Dinamu je falila samo Mandžukićeva majstorija za 2:4.

  • Pero Konta 12.12.2019.

    Pa koga da složi mamlazi olma i petkovića.

  • 12.12.2019.

    Naplatiti će vam Uefa ležarinu,ko Hns Hajduku bakljadu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare