To je to što me zanima!

Đoković: Moja obitelj i ja znamo što je rat. Sporna fotografija je nastala dok je on bio u prolazu

Na videu se čuje kako je pozdravio te ljude, a to su onda mediji potpuno pogrešno interpretirali i prikazali. Žao mi je što je sve skupa eskaliralo, kazao je Novak
Vidi originalni članak

Srđan Đoković, otac srpskog tenisača Novaka Đokovića, nakon meča svog sina i Rusa Andreja Rubljova susreo se s navijačima koji su nosili majice na kojima je bilo slovo Z, simbol ruske agresije na Ukrajinu i viknuo u kamere: Živjela Rusija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kasnije se pravdao da nije imao namjere izazvati takve medijske naslove te kazao da njegova obitelj želi samo mir, a da će sljedeći meč gledati od kuće. Nakon polufinalnog meča protiv Amerikanca Tommyja Paula novinari su Novaka pitali o spomenutom incidentu, a on je stao u obranu svog oca.

- Kao prvo, moja obitelj i ja smo tijekom devedesetih godina prošli nekoliko ratova i znamo što je rat. Kao što je moj otac kasnije rekao, mi smo protiv bilo kakvog rata jer znamo što on nosi. Kao drugo, moj otac se nakon svakog mojeg meča sastaje s mojim navijačima ispred stadiona, zahvaljuje im se na podršci i slika se - rekao je Đoković pa nastavio:

- Sporna fotografija nastala je dok je on bio u prolazu. Na videu se čuje kako je pozdravio te ljude, a to su onda mediji potpuno pogrešno interpretirali i prikazali. Žao mi je što je sve skupa eskaliralo, ali vjerujem da ljudi razumiju da moj otac nije imao namjeru podržati bilo koji rat.

MILANOVIĆ: NISMO U RATU S RUSIJOM Ruski mediji 'slave' Milanovića: 'Nije za isporuku tenkova Kijevu i nije rob. Nijemci su ga šokirali' HVALITE ME USTA MOJA Trump: Ja bih uspio okončati ovaj užasni rat u Ukrajini u roku od 24 sata. To je tako lako...

Podsjetimo, Đoković će se za 22. Grand Slam, kojim bi se izjednačio s Rafaelom Nadalom, boriti protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • bekica 28.01.2023.

    Realno i da liže guzice Hrvatima i pomaže im oni ga neće volit zato što je srbin. Onda i treba volit svoje

  • Istra No.1 28.01.2023.

    Srđana i Novaka Đokovića treba RH proglasiti ,,Persona non grata''.Tj zabraniti im ulaz u RH zbog širenja mržnje i podupiranju Rusije za rat u Ukrajini.Za to bi se trebale naše institucije pozabaviti. Šta se tiče naših portala ne bi trebali pisati o takvim osobama i njihovim uspjesima jer oni uzdižu samo svoju državu tj. Srbiju, a nas omalovažavaju. Malo ponosa i digniteta ne bi falilo. A što se tiče pojedinih srpskih novinara na našim portalima neka idu raditi u Srbiju i tamo ih uzdizati, a ne ovdje.

  • batinar1 28.01.2023.

    zasto ga ne deportuju..??

Komentiraj...
Vidi sve komentare