To je to što me zanima!

Đoković odustao od turnira u Australiji! Izbornik Srbije bit će dojučerašnji hrvatski tenisač!?

Jasno, još se uvijek čeka konačna potvrda oko Đokovićevog nastupa na Australian Openu, no ovo odustajanje još malo pojačava mišljenje da Đokovića neće biti u Melbourneu
Vidi originalni članak

Novak Đoković neće igrati u Australiji! Barem zasad. Prvi tenisač svijeta neće nastupiti za reprezentaciju Srbije na ATP kupu koji se igra u Sydneyju od 1. do 9. siječnja.

Vijest su potvrdili organizatori natjecanja, samo dan nakon što su demantirali srpske medije i objavili da iz Srbije nije stigao nikakav otkaz.

Međutim, sada je sve jasno. Đokovića neće biti u Sydneyju gdje vladaju blaže epidemiološke mjere nego je slučaj u Melbourneu gdje za tri tjedna počinje Australian Open. Odnosno, za nastup na ATP kupu nije obavezno biti cijepljen, kao što je slučaj s prvim Grand Slamom sezone.

Jasno, još se uvijek čeka konačna potvrda oko Đokovićevog nastupa na istom, no ovo odustajanje još malo pojačava mišljenje da Đokovića neće biti u Melbourneu. To je već jasno rekao nekad prvi tenisač svijeta u parovima Emilio Sanchez Vicario.

ATP KUP Novak ne dolazi u Australiju: Neće igrati za Srbiju u Sidneyu IDE, NE IDE Misterij oko Đokovića sve je dublji, iz Australije otkrili: Ne, nije otkazao dolazak u Sydney

- Za sve koji se nadaju da će on otići na Australian Open. On će odustati i od Australian Opena. Mislim da nema šanse da ode tamo.

Đokovićevo mjesto u reprezentaciji popunit će Dušan Lajović, uz Krajinovića, Nikolu Ćaćića i Mateja Sabanova, donedavnog hrvatskog tenisača koji će debitirati za Srbiju. A, zanimljivo, na klupi u izborničkoj ulozi bit će njegov brat blizanac Ivan! Mijenjat će Viktora Troickog...

Idi na 24sata

Komentari 61

  • dobyluiz 04.01.2022.

    Bravo majstore..tako se to radi..nikakve ucjene ni obmane..samo naprid pokazi im sto je karakter!Nek se bocka ko hoće.

  • nokia8 31.12.2021.

    Sta god Nole da odluci, mi Srbi smo tu da ga podrzimo! Nole je ponos Srba i Srbije i najbolji teniser na svetu! Sto se tice Hrvata koji igraju za Srbiju imaju nasu punu podrsku i svako ko vredi i voli Srbiju treba da igra bez ozbira za nacionalnost.

  • Gradski procelnik 29.12.2021.

    Nema Nadala zbog korone (a cjepio se 😂), nema Federera zbog ozljede, nema ni najboljeg tenisaca svih vremena. Nema ni onog petog Rusa. Hahah mnogo jak turnir! Sponzori i publika odusevljeni. Tuzni otok na kraju svijeta, cijepite se jos malo, bit ce sve u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare