Sport

Komentari 10

Misterij oko Đokovića sve je dublji, iz Australije otkrili: Ne, nije otkazao dolazak u Sydney

Misterij oko Đokovića sve je dublji, iz Australije otkrili: Ne, nije otkazao dolazak u Sydney

Prvi Grand Slam sezone igra se u Melbourneu, a ATP kup u Sydneyju gdje su Covid protokoli drugačiji, odnosno za nastup nije obavezno cijepljenje protiv korona virusa kao što je slučaj za Australian Open

Novak Đoković ne igra ATP kup pa Novak Đoković igra ATP kup. Novak Đoković dolazi na Australian Open pa Novak Đoković ne dolazi na Australian Open.

Sapunica oko Đokovića i njegovog puta u Australiju svaki dan dobiva novu epizodu, sažetak najnovije jest da su iz Australskog teniskog saveza demantirali priču da je prvi tenisač svijeta otkazao nastup na ATP kupu.

- Nije bilo otkazivanja iz srpskog tima - poručili su iz Tennis Australije, koja je odgovorna ujedno i za Australian Open.

Davis Cup Semi-Finals - Serbia v Croatia

Prvi Grand Slam sezone, međutim, igra se u Melbourneu, a ATP kup u Sydneyju gdje su Covid protokoli drugačiji, odnosno za nastup nije obavezno cijepljenje protiv korona virusa kao što je slučaj za Australian Open.

Dakle, misterij oko Đokovića sve je dublji, a prvi bi se trebao brzo razriješiti jer raspored srpskog tenisača smješta na teren točno na Novu godinu protiv Norvežanina Caspera Ruuda.

ATP kup igra se od 1. do 9. siječnja, a Australian Open od 17. do 30. siječnja. Nekad prvi tenisač svijeta u parovima Emilio Sanchez Vicario smatra da Đoković neće braniti naslov u Melbourneu.

- Za sve koji se nadaju da će on otići na Australian Open. On će odustati i od Australian Opena. Mislim da nema šanse da ode tamo - napisao je. 

- Samo govorim svoje mišljenje. Ne poznam ga, nemam kristalnu kuglu, ali ne izgleda za njega dobro da igra. Cijenim ga, njegovu karijeru i profesionalizam. Moje pitanje je: "Koliko puta je igrao Australian Open bez meča prije toga?" Nadam se da griješim i da će igrati.

Najčitaniji članci