Sport

Komentari 61

Đoković odustao od turnira u Australiji! Izbornik Srbije bit će dojučerašnji hrvatski tenisač!?

Đoković odustao od turnira u Australiji! Izbornik Srbije bit će dojučerašnji hrvatski tenisač!?

Jasno, još se uvijek čeka konačna potvrda oko Đokovićevog nastupa na Australian Openu, no ovo odustajanje još malo pojačava mišljenje da Đokovića neće biti u Melbourneu

Novak Đoković neće igrati u Australiji! Barem zasad. Prvi tenisač svijeta neće nastupiti za reprezentaciju Srbije na ATP kupu koji se igra u Sydneyju od 1. do 9. siječnja.

Vijest su potvrdili organizatori natjecanja, samo dan nakon što su demantirali srpske medije i objavili da iz Srbije nije stigao nikakav otkaz.

Međutim, sada je sve jasno. Đokovića neće biti u Sydneyju gdje vladaju blaže epidemiološke mjere nego je slučaj u Melbourneu gdje za tri tjedna počinje Australian Open. Odnosno, za nastup na ATP kupu nije obavezno biti cijepljen, kao što je slučaj s prvim Grand Slamom sezone.

REUTERS 01-10-2021 12:28 #1

Jasno, još se uvijek čeka konačna potvrda oko Đokovićevog nastupa na istom, no ovo odustajanje još malo pojačava mišljenje da Đokovića neće biti u Melbourneu. To je već jasno rekao nekad prvi tenisač svijeta u parovima Emilio Sanchez Vicario.

- Za sve koji se nadaju da će on otići na Australian Open. On će odustati i od Australian Opena. Mislim da nema šanse da ode tamo.

Đokovićevo mjesto u reprezentaciji popunit će Dušan Lajović, uz Krajinovića, Nikolu Ćaćića i Mateja Sabanova, donedavnog hrvatskog tenisača koji će debitirati za Srbiju. A, zanimljivo, na klupi u izborničkoj ulozi bit će njegov brat blizanac Ivan! Mijenjat će Viktora Troickog...

Najčitaniji članci