To je to što me zanima!

Đoković posjetio piramide u BiH i zapjevao na svadbi s Dodikom

Nakon što je posjetio piramide u Visokom, najbolji svjetski tenisač Novak Đoković bio je na svadbi u srpskog džudaša Nemanje Majdova i zapjevao s njim i predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom
Vidi originalni članak

Hej, samo da mi je, hladne vode sa Romanije, orili su se riječi pjesme Halida Bešlića 'Romanija', a iza mikrofona - Novak Đoković! Najbolji svjetski tenisač dobro se zabavljao na svadbi u Sokolcu, mjestu istočno od Sarajeva koji spada pod Republiku Srpsku.

NAPAO GA Bivši Novakov trener: Bijesan je i nefokusiran, a suradnju smo prekinuli zbog Ivaniševića

S njim je na svadbi zapjevao i član predsjedništva BiH te predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i sam mladoženja - srpski džudaš Nemanja Majdov.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Video možete pogledati OVDJE.

Ovaj je tjedan Novak Đoković posjetio i Semira Osmanagića u Visokom, čovjeka koji tvrdi da je otkrio piramide u BiH. Nakon što je izgubio u finalu US Opena od Daniila Medvjedeva se srpski tenisač odlučio malo odmoriti, a pred njim je još završni Masters.

POGLEDAJTE VIDEO Pilić zaplakao zbog Đokovića na RTS-u: Novače, i meni je teško...

Postavljalo se pitanje hoće li nakon svega Đoković uopće nastupiti na Mastersu, a odgovor na to pitanje trebali bi dobiti ubrzo.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA: STJEPAN URSA

Idi na 24sata

Komentari 82

  • MIRCE 21.09.2021.

    Hrvati kazu da je Novak Hrvat koliko jos dokaza treba da vam damo da vidite da nije evo sad i ovo pevanje sa Dodikom vajlda vam je jasno ciji je istoo i Nikola Tesla da je ziv on bi se cudio to su dva velikana Srpska

  • Maric Ivo 21.09.2021.

    Federer je za ovoga djilkosa veliki gospodin i zato ga i voli 90% Hrvata a ne ovoga koji je samo voljen u svojoj srbiji.

  • GNKDALTON 19.09.2021.

    kako pokušava lik bit zanimljiv ,koje komplekse ima od federera hahaah a sinko ne voli te niko

Komentiraj...
Vidi sve komentare