Obavijesti

Sport

Komentari 44

Bivši Novakov trener: Bijesan je i nefokusiran, a suradnju smo prekinuli zbog Ivaniševića

Bivši Novakov trener: Bijesan je i nefokusiran, a suradnju smo prekinuli zbog Ivaniševića

Bilo je uspona i padova, ali sve u svemu je bilo zabavno. Otišao sam zbog Ivaniševića. On je došao kao glavni trener i nije mu pretjerano značila analitika i nije joj nešto pretjerano vjerovao, rekao je O'Shannessy.

VIDEO

Novak Đoković (34) nije uspio izboriti 21. Grand Slam titulu u karijeri u New Yorku, a u tome ga je spriječio Rus Daniil Medvjedev (25) koji ga je pobijedio nakon dva sata i 18 minuta s  6-4, 6-4, 6-4 te osvojio prvi Grand Slam u karijeri. 

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković i Boban slavili na Wembleyu

Pokretanje videa...

Đoković i Boban slavili na Wembleyu VIDEO

Srpski tenisač je u drugom setu kod 2-1 propustio priliku za break te je potpuno izgubio živce i triput udario reketom o pod, zbog čega je i dobio opomenu. Novakovo ponašanje komentirao je bivši član njegovog stručnog stožera Craig O'Shannessy.

- Đoković je bijesan, udario je lopticu koliko god je mogao. Dječak koji skuplja loptice našao se na liniji vatre i pomaknuo se u posljednjoj sekundi. Za sekundu je izbjegnuta katastrofa. Novak je bijesan, nefokusiran, noćna mora za njega! - rekao je O'Shannessy.

Tennis: US Open

Obožavatelje Novaka zanimalo je zbog čega ga njegov bivši suradnik kritizira, a O'Shannessy je nastavio u istom tonu. 

- Ja ne napadam! Ne volim ni ja kada se reketi lome, ali se čini da je odnos prema Đokoviću previše kritičan i nefer. Da, Novak treba raditi na svom temperamentu, ali kada izgubi glavu to sve postaje veća priča. Kada Novak izgubi glavu jureći zlatni Slam ili olimpijsko zlato, to odmah postaje dio analize. Priznajte da ovo ponašanje najviše utječe na dečka kojeg toliko volite. Ne izlažite bijesu svakog tko ukazuje na Novakove nedostatke, on je igrač svjetske klase, svjetski čovjek. Ali ima problem kada izgubi hladnokrvnost, to ga je koštalo povijesnog podviga - objasnio je. 

Tennis: US Open

Nakon toga je ispričao kako je došlo do prekida suradnje. 

- Radio sam s Đokovićem analize mečeva i slao sam mu statistiku. Bile su to sjajne tri godine, a najviše sam surađivao s Vajdom, s kojim sam se uvijek konzultirao oko onoga što je najbolje za Novaka. Bilo je uspona i padova, ali sve u svemu je bilo zabavno. Otišao sam zbog Gorana Ivaniševića. On je došao kao glavni trener i nije mu pretjerano značila analitika i nije joj nešto pretjerano vjerovao. Morao sam otići - zaključio je. 

Wimbledon 2021 - Day Thirteen - The All England Lawn Tennis and Croquet Club
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače