To je to što me zanima!

Domaćini Eura na mukama: Hrvati su nam preoteli kamp

Škotska je u skupini s Hrvatskom, Češkom i Engleskom. Euro otvaraju na domaćem Hampdenu 14. lipnja s Češkom, a četiri dana poslije dolaze Modrić, Brozović i ostatak 'vatrenih'
Vidi originalni članak

Baza škotske nogometne reprezentacije za Euro 2021. biti će u Engleskoj, umjesto 'kod kuće', objavio je škotskog saveza.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik škotske vrste Steve Clarke odlučio se na kamp izvan granica Škotske, unatoč tome što dvije utakmice u skupini igraju na domaćem Hampdenu.

IZBORNIK O PROTIVNICIMA Dalić: Škoti su iznenađenje, a iz naše skupine četiri su na Euru...

- Pokušat ćemo sve planove za Euro izraditi i izvesti prije ožujka kako bismo se mogli koncentrirati na kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

VIDEO: OTOČANI NA HRVATSKU Pogledajte kako su Škoti prošli: 'Penali su nešto najgore ikad...'

Uvjeren je da kamp kod susjeda može pomoći u pisanju povijesti. Škotska nikad u povijesti nije došla do nokaut faze na nekom velikom natjecanju, a nastup na velikoj smotri izborila je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca protiv Srbije.

- Želimo biti prva škotska momčad koja je došla u nokaut fazu velikog turnira. Samo što odemo malo dalje i budemo malo izoliraniji pružit će nam priliku da se dobro pripremimo - uvjereno je kazao za Daily Record.

Škoti još uvijek nisu izabrali kamp gdje će se pripremati za Euro, no sigurno će to biti negdje na sjeveru Engleske.

- Nemamo Oriam, koji je naša uobičajena baza. Češka je odlučila koristiti taj objekt, a Hrvati su uzeli St. Andrews koji bi i nama bio dobar objekt - požalio se Clark pa nastavio:

- Pogledali smo čega još ima u Škotskoj i zaključili da želimo biti u dobrom kampu gdje se možemo usredotočiti. Ne idemo na Euro samo da bismo igrali grupnu fazu, želimo proći skupinu - zaključio je Clarke.

TKO SU TI ŠKOTI? Dalić i na četvrtu 'crnu mačku': Junak igra za Derby, izgubili su i od Kazahstana, ali nikad od nas

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nogometnaprica 28.12.2020.

    To vama kod nas nebi uspjelo, jer nemaaaaaaa kampova uopće. 🙃

  • Oskar2011 28.12.2020.

    Niste u stanju tamo doci a kamoli kod kuce pobijediti Škotsku😅😅😅. A nadi će tamo igrati budi siguran vaznu ulogu vjerojatno opet finale😃😃😃

  • Oskar2011 28.12.2020.

    Doornmat jesi ljubomoran pa vi mislim na Srbiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare