To je to što me zanima!

Dominikovićevi klinci rasturaju: Hrvatska je u polufinalu SP-a

Hrvatska juniorska rukometna reprezentacija u četvrtfinalu SP-a u Španjolskoj pobijedila je Tunis 27-24 (13-9). U polufinalu ih čekaju Portugalci, koje su lako svladali u skupini
Vidi originalni članak

Kakav niz, kako nepobjedivo djeluju 'mali kauboji'!

Rukometaši do 21 godine u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva pobijedili su Tunis 27-24 (13-9), te se sedmom uzastopnom pobjedom plasirali među četiri najbolja!

Bila je ovo zanimljiva utakmica, činilo se u počecima da će se stvarno Tunis na pravi način postaviti pred hrvatskim napadom, Tunis je tri puta imao po dva gola razlike, ali nakon 20-ak minuta, Hrvati su se opet raspucali te održavali konstantnu prednost do kraja prvog dijela. Na pauzu su otišli s rezultatom 13-9.

PETA UTAKMICA, PETA POBJEDA Sprema se nešto veliko: Mladi rukometaši sredili i Portugalce

KAKVA DOMINACIJA Ma koji Island? Mladi 'kauboji' ponos nacije, padaju svi redom

Nažalost, drugi dio bio je još teži. Hrvati nisu bili toliko dobri kao u prvom dijelu, ali su i dalje imali odličnu razliku 16-10.  Pred samu završnicu utakmice Tunižani su došli blizu izjednačenja. Pet minuta do kraja Hrvatska je imala samo dva gola razlike prednosti, najmanje od početka drugog poluvremena, no onda se budi Halil Jaganjac i podiže prednost Hrvatske za mirnije završavanje susreta.

Posljednje su minute unijele laganu nervozu u redove mladih "kauboja", no i dalje su uspjeli ostati dovoljno smireni i unatoč ponekoj grešci sačuvati prednost za polufinale i s fenomenalnim Martinović-Šarac cepelinom atraktivno završiti susret i prije zadnjeg sučevog zvižduka.

U polufinalu ih čeka Portugal u subotu u 20:30, a već znamo da ih možemo svladati bez problema kada se sjetimo susreta iz grupne faze (32-30). U drugom polufinalu sastaju se Francuska i Egipat.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • krupa 26.07.2019.

    Otkud stižu klinci ovi, pomaže li država i savez male klubove u sportovima za omladinske pogone i trenere koji izbacuju vanserijske igrače, radi li itko tu analizu, ili misle ljudi da ova djeca rastu na grani, kad dođu do finala svi sve znaju, svi su stručnjaci, iza ovih dečkiju je veliki napor i rad velikim dijelom trenere entuzijasta, i velika žrtva roditelja......

  • vanek 26.07.2019.

    Ne bih se baš složio s tvrdnjom da smo Portugal dobili u skupini lako s 32:30.Sutra je nova utakmica i nova priča.Tu utakmicu u grupi treba zaboraviti.

  • rumenige 26.07.2019.

    Samo ih hvalite i dođite u nebesa, neće to dugo trajati,tak ste pisali za vaterpoliste,i i nisu stigli daleko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare