Obavijesti

Sport

Komentari 15

Sprema se nešto veliko: Mladi rukometaši sredili i Portugalce

Sprema se nešto veliko: Mladi rukometaši sredili i Portugalce
1

Maestralnu je utakmicu odigrao Josip Šarac (9/12), svojim golovima povukao kada je trebalo, a u stopu su ga pratili Martinović (7/12) i Vistorop (7/10). S takvom vanjskom linijom sve je lakše

VIDEO

Pokretanje videa...

00:06

Sa savršenih 5-0 hrvatska rukometna mladost do 21 godine završila je prvi krug Svjetskog juniorskog prvenstva. U posljednjem kolu skupine Dominikovićeva je reprezentacija sredila i Portugalce (32-30), najugodnije iznenađenje lanjskog Eura u Sloveniji, koji ovdje u Španjolskoj zasad ne izgledaju tako lepršavo. 

Hrvatima je za prvo mjesto i lakšeg protivnika u osmini finala igrao i poraz do tri razlike, ali kada se već moglo završiti bez poraza, zašto ne. Maestralnu je utakmicu odigrao Josip Šarac (9/12), svojim golovima povukao kada je trebalo, a u stopu su ga pratili Martinović (7/12) i Vistorop (7/10). S takvom vanjskom linijom sve je lakše.

Slijedi Island

Šarac nas je u kontri u 35. minuti prvi put odveo na +5 (20-15), Portugalci su bili na mirnoj udaljenosti do 50. kada su stigli na 27-29 i prvo napravili prijestup kod efektnog cepelina pa promašili zicer... Previše da ne budu kažnjeni iako nismo zabili sedam minuta, ali onda je Šarac riješio sve (gol i zarađeno isključenje).

- Odigrali smo pet susreta i ostvarili pet pobjeda. Mislim apsolutno zasluženo. Ali, ne želimo ući u zamku samozadovoljstva i euforije i tim pobjedama prikriti neke slabe stvari, odnosno gurnuti to pod tepih. Realno stalno ponavljam; obrana, obrana, obrana… To mora biti naš prvi zadatak i cilj. Da smo primili po četiri do pet pogodaka po susretu manje, onda bismo bili sretniji. I ja i moj stožer. Ne želimo pobjedu s pogotkom više, nego pogotkom manje - baš u svom će stilu izbornik Dominiković.

Slijedi dan odmora pa makar smo napisali lakši protivnik, to Island kao četvrti u skupini D baš neće biti. Ali više se moraju brinuti Islanđani.

- To je jedna izvrsna reprezentacija. Igraju praktički na isti način kao njihova A vrsta. Nismo puno o njima razmišljali jer, realno, nismo imali ni vremena. Funkcioniramo na principu susret po susret. Ali pravu pripremu počinjemo kada se vratimo u hotel.

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome