To je to što me zanima!

Dragovoljac stao na noge: Stigli bivši igrač Hajduka i Srbin...

Kao slobodni igrači klubu su pristupili Srbin Vanja Marković i bivši igrač Hajduka Ivan Lendrić. Marković je veznjak, a posljednji angažman imao je u rumunjskom Otelul Galatiju
Vidi originalni članak

Hrvatski dragovoljac, posljednjeplasirani klub druge lige, financijski se konsolidirao. Na posudbu je iz Osijeka došao hrvatsko-nigerijski branič Uwem Alexander (20). Iz Lokomotive je na kaljenje došao napadač Mario Veljača (20).

POGLEDAJTE VIDEO: Izbornici Hrvatske na Ćirinu sprovodu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao slobodni igrači klubu su pristupili Srbin Vanja Marković (28) i bivši igrač Hajduka Ivan Lendrić (31). Marković je veznjak, a posljednji angažman imao je u rumunjskom Otelul Galatiju.

Lendrić je nekadašnji U-21 reprezentativac. Za Hajduk je odigrao 19 utakmica uz četiri gola i asistenciju. Najbolje partije pružao je u Željezničaru, za koji je odigrao 82 utakmice uz 39 golova i 10 asistencija, te u Zrinjskom, gdje je u 52 utakmice poentirao 22 puta uz dvije asistencije. Igrao je još u Belgiji, Austriji, Italiji, Sloveniji, Moldaviji, Grčkoj, Francuskoj, Rumunjskoj, na Cipru, u Bugarskoj...

CILJ JE 112 TISUĆA Hajduk u 2023. već ima više od 60.000 članova! Nikola Kalinić u 'parku za sva vrimena...' BILO BI TO VELIKO POJAČANJE Hajduk htio vratiti Tomu Bašića na Poljud, no Lazio ih je odbio!

Podsjetimo, Dragovoljac se našao u velikim financijskim problemima. Neki igrači nisu dobili plaće od prošle godine, a nakon ostavke predsjednika Marinka Perića jedan od glavnih sponzora kluba Željko Matić s partnerima uplatio je 86.270 eura odnosno 650.000 kuna za prvu ratu predstečajne nagodbe koja je pokrenuta prije dvije godine.

Igračima je klub bio dužan po dvije plaće, a on se pojavio na treningu s potvrdom o uplati. Trener Ivan Božić okupio je momčad nekoliko dana prije nastavka drugoligaške sezone, gostovanja kod Rudeša u subotu.

- Tako je, kako je. Pred nama je jako težak zadatak, ali mi ovu situaciju koja se dogodila nećemo koristiti kao alibi. To će nam biti motiv, probudit će se inat u igračima. Znam to dobro jer sam donedavno bio igrač. Lendrić je došao jer sam ga zamolio, Marković je bio u rumunjskoj ligi i ima ogromno međunarodno iskustvo - rekao je Božić za SportNews pa dodao:

- Ako s Dinamom dogovorimo posudbu Brauna, onda će se lakše disati. Samo da nije bilo ove situacije sa štrajkom i suspenzijom (ZNS kaznio klub zbog dugovanja zabranom odigravanja utakmica, nap. a.) posložio bih ja i pripremio momčad, ali za prolivenim mlijekom se ne plače.

POZNATI FINANCIJSKI DETALJI Ferro je drugi put potpisao za Hajduk. Valjda će ovaj put opravdati očekivanja navijača ODLUKE DISCIPLINSKOG SUCA Varaždin dobio veću kaznu od Hajduka, navijači vrijeđali suca

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Antitovar * *_124 17.02.2023.

    Bivsi igrac ajduga srbin,savrsen opis...

  • Lucky Luciano1203 17.02.2023.

    Ma ne, nista cudno nk neobicno.. kao sto nebi bilo cudno da neki hrvat ode igrati u srbijanski klub koji bi se zvao naprimjer " Srpski Dobrovoljac" 😆

  • ČA!! 17.02.2023.

    Ne želim nikoga vrijeđati niti me zanima tko dolazi u HD ali se čudim da u HD dolazi srbin …

Komentiraj...
Vidi sve komentare