Sport

Komentari 3

Varaždin dobio veću kaznu od Hajduka, navijači vrijeđali suca

Varaždin dobio veću kaznu od Hajduka, navijači vrijeđali suca

Kaznu je dobio i Dinamo, deset baklji koje su dogorjele na tribini platit će 1100 eura. Hajduk je nakon dvije trećine prvenstva u blagajnu saveza već uplatio više od pola milijuna kuna

Disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer srijedom po običaju objavljuje kazne za proteklo prvenstveno kolo. Ovaj put ona ide Varaždinu, Hajduku i Dinamu.

Hajduk je kažnjen s 1850 eura zbog pirotehnike Torcide u 70. minuti ogleda u Varaždinu, odnosno 15 baklji i četiri bljeskalice, od čega su dvije bačene u teren, a jedna baklja uz teren. U 77. minuti zapalili su dvije dimne kutije.

Bijeli su tako samo ove sezone platili 75.110 eura odnosno 565.916 kuna.

Varaždin je dobio veću kaznu, 2000 eura zbog pirotehnike, ali i diskriminirajućeg ponašanja domaćih i gostujućih navijača. Konkretno, u 53. minuti veći dio zapadne tribine skandirao je sucu utakmice Dariju Belu "Cigane, cigane" nakon što je isključio domaćeg igrača Agona Elezija.

Dinamo će zbog pirotehnike Bad Blue Boysa u pobjedi nad Istrom u Maksimiru platiti 1100 eura, odlučio je Klakočer. Navijačka skupina upalila je u 77. minuti deset baklji koje su dogorjele na tribini.

Najčitaniji članci