Obavijesti

Sport

Komentari 39

Hajduk u 2023. već ima više od 60.000 članova! Nikola Kalinić u 'parku za sva vrimena...'

Hajduk u 2023. već ima više od 60.000 članova! Nikola Kalinić u 'parku za sva vrimena...'

To je neraskidiva veza. Najprije kao navijač cijeli život, a pola života kao igrač. I kad nisi u Splitu, uz svoje prijatelje i obitelj, upravo je Hajduk nešto što te uvijek drži blizu doma, rekao je Kalinić

VIDEO

U prvih 50 dana 2023. godine Hajduk je stigao do više od 60.000 članova, a uz njih su brojni navijači postali su i donatori.

Pokretanje videa...

Bakljada za 112. rođendan Hajduka 00:56

Među njima je i ime Nikole Kalinića koji je navijače u više od sto nastupa kroz dva desetljeća uveseljavao golovima te filmskim povratkom u Hajduk prošle godine. Uz svoje ime, Nikola je u Park upisao i imena sina, kćeri, supruge te punca.

- Za Hajduk sam vezan od najranijih dana, to je neraskidiva veza. Najprije kao navijač cijeli život, a pola života kao igrač. I kad nisi u Splitu, uz svoje prijatelje i obitelj, upravo je Hajduk nešto što te uvijek drži blizu doma. Baš zato mi je i prirodno i na ovaj način vezati svoje ime zauvijek uz Hajduk i uz Poljud, a posebno me veseli što će uz moje ime biti i imena moje djece i cijele obitelji - rekao je Nikola Kalinić.

- Čast je znati da će se naša imena naći među svim imenima koja su ostavila traga u Hajduku kroz njegovih 112 godina. Smatram privilegijom što na ovaj način možemo biti među osnivačima, slavnim igračima i tisućama navijača koji žive za Hajduk svaki dan. Hajduk nam je svima svaki dan u mislima, a ovako smo simbolično svaki dan uz njega na Poljudu - naglasio je Nikola.

Uz Nikolu i njegovu obitelj postavljanje svoje pločice s imenom u Park čekaju i brojni donatori koji su u proteklom periodu uplatili iznos od 1000 eura što znači da je stiglo vrijeme za novu svečanost dodjele zahvala koja će se održati na dan utakmice sa Slaven Belupom, u subotu, 18. ožujka.

- Posljednja svečanost bila je tijekom ljeta i već smo se zaželili posebnog i emotivnog druženja s našim donatorima. Svečanosti svakoga puta ispričaju najljepše hajdučke priče, a svi koji žele biti dio ove svečanosti ime mogu upisati do 5. ožujka i utakmice s Lokomotivom, rekao je voditelj projekta Za sva vrimena Tomislav Mikulić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"