To je to što me zanima!

Drama slavnog borca: 'Oteli su mi brata! Prije borbe sam pregovarao s njima da ga puste'

Nakon što je moj brat oslobođen, razmišljao sam što bi bilo da je to bila moja kći, otac ili majka, bilo bi mi još teže. Osim toga, imao sam borbu u subotu, morao sam odraditi tisuće intervjua, rekao je boksač Canelo Alvarez
Vidi originalni članak

Meksikanac Saul Canelo Alvarez jedan je od najpopularnijih boksača današnjice, a u rodnoj domovini ima status heroja. 

Ipak, Meksiko kao 'Meksiko' i nije najsigurnija država na svijetu, pogotovo ako imaš milijune na računu.

Sredina je prosinca 2018. godine. Samo je nekoliko dana do njegove prve obrane naslova nakon što je u prethodnom meču oduzeo Genaddiyju Golovkinu WBC i WBA pojase u super-srednjoj kategoriji (do 76 kilograma). A onda ga je šokirao jedan telefonski poziv.

- Bio je ponedjeljak prije borbe s Rockyjem Fieldingom, a ja sam bio na telefonu. Pregovarao sam s otmičarima da puste moga brata. Tri dana sam pregovarao - rekao je Canelo, čije vijesti prenosi ESPN, pa dodao:

BRZI MEKSIKANAC Moćni Canelo Alvarez slavio i ujedinio WBA i WBC pojaseve!

- Nakon što je moj brat oslobođen, razmišljao sam što bi bilo da je to bila moja kći, otac ili majka, bilo bi mi još teže. Osim toga, imao sam borbu u subotu, morao sam odraditi tisuće intervjua, a nitko nije imao pojma što se događa. Sve sam odrađivao preko rođaka. Njemu bih poručio što da kaže otmičarima, a on bi onda meni prenosio njihove poruke. Na kraju smo se dogovorili i moj brat se vratio kući.

On je samo dva mjeseca ranije potpisao ugovor s DAZN-om vrijedan 300 milijuna eura.

DO OVOG JE DOŠLO? Mayweather ponovno u ringu: Boksat će s Youtube zvijezdom!

Alvarez je uspio ostati pribran te je obranio svoje naslove tehničkim nokautom. Inače, jedini boksač koji je uspio poraziti Meksikanca je legendarni Floyd Mayweather Jr.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • jimy 11 01.05.2021.

    sumnjam na bratića......

Komentiraj...
Vidi sve komentare