To je to što me zanima!

Drmić je dobio 'jezikove juhe', a odgovorni za propust prema Vukovaru odavno - nije u Rijeci

Direktor Luka Ivančić ispravit će pogrešku napravljenu dvije godine prije njegovog dolaska, a s klupskih vrhova je Josipu Drmiću očitana lekcija o rušenju ugleda Rijeke preko društvenih mreža
Vidi originalni članak

Rijeka je ovo ljeto promijenila sportskog direktora i desetak igrača, ostala bez kapetana Andrijaševića, BiH reprezentativca Lončara te Nevistića i Menala; unatoč tome sedam tjedana je prva na tablici Prve HNL, u leđa joj gledaju i Dinamo i Osijek i Hajduk, ali naslovnice je u zadnjih 10 dana zaposjela i zbog:

  • neprimjerene objave najboljeg igrača na Instagramu i
  • kiksa bivšeg djelatnika zbog kojeg nije uplaćen novac u jednoj humanitarnoj akciji!

POGLEDAJTE VIDEO: Jubilarni Ri-dres

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Najbolji napadač lige Josip Drmić je Nenada Bjelicu, jednog od najboljih ako ne i najboljeg trenera lige, na Instagramu nazvao lašcem, Pinocchijom; zato što su Osječani zbog petorice igrača zaraženih korona virusom odgodili gostovanje na Kvarneru.

Bjelica je koji dan kasnije objasnio ono što su svi znali: nije imao niti jednog zdravog golmana za utakmicu protiv momčadi u čijem su napadu Drmić, Murić, Abass, Vučkić, Obregon... I jednostavno je zbog više sile odstupio od izjave koju je dao godinu dana ranije, da neće tražiti odgodu ako ima 11 zdravih igrača.

KOMENTAR Najljepši pogled na 1. HNL puca s Kvarnera! Smolčić za pobjedu

U sličnom stilu kao Drmić, na IG-u je jednu objavu na Bjeličin račun složio i Lindon Selahi. I jedan i drugi na - neprimjereni način. Riječani pamte Bjeličine užasno teške i još nemjerljivo neprimjerenije riječi nakon prošlosezonskog gostovanja na Rujevici, ali to ni na koji način ne može opravdati ono što su Drmić i Selahi objavili na društvenim mrežama.

Onaj tko igra za Rijeku nije i ne može biti samo privatna osoba nego (posebno u doba maksimalne globalizacije) u svakom trenutku nastupa i s klupskim grbom na prsima. A onaj tko nosi Rijekin grb ne bi se smio tako ponašati.

- Naša je reakcija, odnosno nereakcija, bila vrlo primjerena. Naše riječi i djela govore o nama tko smo i što smo. Rekao sam igračima kako bih bio razočaran, jako razočaran da je bilo tko od njih reagirao na takav način prema bilo kome u hrvatskom nogometu. Rivale se mora poštovati, voljeli ih ili ne voljeli, bili nam konkurenti za plasman ili ne. Vjerujem da se nikome od mojih igrača neće dogoditi takva situacija da preko društvenih mreža podcijenjuju ili omalovažavaju nekoga, niti jednog pojedinca, niti jedan klub - odgovorio je Bjelica.

REAKCIJE NAKON ODGODE Žestoki napad Drmića: Bjelica, pinocchio HNL-a, nemoj lagati

Dostupne informacije ne govore o tome je li Rijeka posegnula za novčanim sankcijama svojim igračima, ali jest poznato da su Drmić i Selahi dobili žestoku lekciju i jezikove juhe s klupskog vrha te im, dok su u Rijeci, više im neće pasti na pamet slične ekshibicije.

Taman kad se ta priča donekle slegla... Na naslovnici Novog lista grunuo je naslov 'Rijeka zaboravila uplatiti novac od humanitarne akcije za vukovarski vodotoranj'.

ODGODA S RIJEKOM Bjelica: Ostao sam bez četvorice golmana, pa kako da igramo?!

Aktualni direktor Luka Ivančić potvrdio je tu konstataciju i najavio kako će HNK Rijeka propust ispraviti uplatom donacije za izgradnju spomena na 34 djeteta ubijena tijekom opsade Vukovara.

O koliko je novca riječ? Desetak tisuća eura. Prvotno je (na HNL utakmici s Istrom 2016.) skupljeno manje, ali su iz klupskog vrha odlučili podebljati donaciju za izgradnju vodotornja u Vukovaru.

Na kraju taj novac nije uplaćen, direktor Luka Ivančić ispravit će taj propust premda je na funkciju došao dobre tri godine nakon kiksa u bijelim uredima, a hijerarhijski odgovornog iz 2016. Rijeka ne može sankcionirati ni verbalno jer taj više - ne radi u klubu.

POGREŠKU ĆE, KAŽU, ISPRAVITI Rijeka zaboravila uplatiti novac od akcije za obnovu Vodotornja!

Idi na 24sata

Komentari 246

  • Baljak47 08.12.2021.

    Pa zar je Drmić još u klubu? Zar niste znali da navija za Hajduk? Poznata je činjenica da Hajdukovi simpatizeri u Rijeci, niti gradu, niti klubu nisu dobrodošli!?

  • deadman88 09.11.2021.

    Treba imat razumijevanja i za ove Slavonce. Ostali su bez pola toga u ratu, nakon rata su sami uništili ostatak. Jedno od najperspektivnijih područja koje je moglo doslovno hraniti pola europe je došlo na takvu razinu da se većina radno sposobnog stanovništva odselila van zemlje. Žalosno je to, i treba ih razumjeti da kad se pojavi nešto mrvicu pozitivno kao na primjer njihov nogometni klub koji je postao respektabilan konkurent za vrh tablice, normalno je da će ga braniti od srca, zanemarujući neke činjenice. Ljubomora je tu, Zagreb je najveći grad, ima apsolutno sve, mi na moru od sjevera do juga imamo daleko veće mogućnosti nego ljudi u bilo kojem dijelu Hrvatske, tko zna kakvi bi mi bili da možemo gledati more samo na slikama.

  • ToniMontana 09.11.2021.

    Drmic je primitivno nekulturno go.no isto kao Mamic

Komentiraj...
Vidi sve komentare