To je to što me zanima!

'Drugi je gol došao nesrećom Gorice. Idemo po duplu krunu'

'Gorica je dobila što je željela, rani gol. S tim su se dobro organizirali u dinamični, pokretljivi gol i dobro prijetiti iz kontra napada. Uspjeli smo u sve samo ne jednostavnom zadatku', objasnio je trener Dinama
Vidi originalni članak

Teška, ali slatka pobjeda. Naši ciljevi su uvijek izuzetno visoki - dvostruka kruna kad je to moguće. Nadomak smo jednome i drugome, ali predstoji nam još teška bitka da ostvarimo ciljeve, rekao je trener Dinama Damir Krznar nakon prolaska u finale Kupa pobjedom protiv Gorice (4-1) na Maksimiru.

KOMENTAR Eurogolovi vrijedni finala Kupa, propao plan o odmaranju igrača

Povela je Gorica golom dinamovca u svojim redovima, Darija Špikića, koji je već u trećoj minuti probio Danijela Zagorca i stavio težak zadatak pred Dinamo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Gorica je dobila što je željela, rani gol. S tim su se dobro organizirali u dinamični, pokretljivi gol i dobro prijetiti iz kontra napada. Uspjeli smo u sve samo ne jednostavnom zadatku, izjednačili smo i to nam je dalo malo mirnoće. Dominirali smo, stvorili puno lijepih šansi, ali teško je bilo doći do drugog gola koji je došao nesrećom Gorice da su ostali bez jednog igrača - jasan je Krznar.

POGLEDAJTE VIDEO Kakvi projektili! Jakić i Mišić su skinuli paučinu s Banićeva gola

Na kraju su s klupe ušli Arijan Ademi i Lovro Majer, ali ono što je obilježilo susret, osim eurogolova, je i crveni karton Keite u 48. minuti. No, i s igračem više su se dobro potrošili dinamovci prije odlaska u Koprivnicu za vikend i nastavka natjecanja u HNL-u.

- Moramo rotirati, to je tako, nema to izbora s obzirom na potrošnju i broj utakmica. Nismo se nadali produžetcima, dogodili su se i oni, ali neki su podijelili minutažu neke smo odmorili - rekao je trener Dinama i nastavio o završnici:

DINAMO - GORICA 4-1 Gorica je pala s igračem manje: Jakićev gol uništio je goste, Dinamo u finalu Kupa na Istru!

- Ritam je izuzetno težak, ali tako je kako je. Borit ćemo se najbolje što možemo i nadamo se dalje dobro 'slagati kockice'. Istra je pokazala da je izrazito neugodan takmac, praktički su sve utakmice nas protiv njih bile grčevite. Izuzetno su motivirani da naprave najveće postignuće u povijesti, ali i mi smo motivirani jer je Dinamo u zadnje četiri sezone osvojio tek jedan Kup. 

Damir Krznar na klupi Dinama još nema poraz.

- Želimo tu duplu krunu, nadam se da će se tad sve znati u prvenstvu i da ćemo biti rasterećeni ganjanja prvog mjesta. Nemam poraz? Neka tako i ostane - nasmijao se trener Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Sumpy7 29.04.2021.

    Imam samo jedno jednostavno pitanje. Dal' je Krznar sad pogodio s izmjenama?

  • šta reći 29.04.2021.

    Bilo bi lijepo kad bi u finalu kupa pustili istri da i istra konacno osvoji trofej

  • mban21 29.04.2021.

    Kad je vidija da je vrag odnija šalu Zebec uzeja stvar u svoje ruke i problem brzo riješen

Komentiraj...
Vidi sve komentare