To je to što me zanima!

'Dugo sam u nogometu i nikada nisam bio u ovakvoj situaciji!'

Što god mi napravili, ne izgleda dobro. Bez energije, emocije i strasti, tako se ne može igrati nogomet. Na dobrom smo putu da jednu sezonu koja je bila uspješna pretvorimo u upropaštenu, kaže Mamić
Vidi originalni članak

Blijedi Dinamo ponovno nije ostvario dobar rezultat te je remizirao s Istrom 1961 0-0 u 35. kolu HNL-a.

ISTRA - DINAMO 0-0 'Modri' opet bezopasni, Istrani su dobro gađali prečke i stative

Dinamo od odlaska trenera Nenada Bjelice nije baš svoj, a trener Igor Jovićević otišao je nakon tek nekoliko utakmica na klupi. Klupu je preuzeo sportski direktor Zoran Mamić, a i on sam priznaje da ovo nije očekivao:

'RADO BIH DA DOĐE VAHA' Bjegunac Z.M.: Pješke bih išao po Kovača i doveo ga u Dinamo

- Pa ne, ja sam dugo u nogometu i nikad nisam bio u ovakvoj sličnoj situaciji, ni kao igrač, ni kao direktor, ni kao trener.

- Što god mi napravili, ne izgleda dobro. Bez energije, emocije i strasti, tako se ne može igrati nogomet. Na dobrom smo putu da jednu sezonu koja je bila uspješna pretvorimo u upropaštenu na jedan vrlo loš način, srećom već smo puno toga riješili prije korone - rekao je Mamić koji smatra da sve treba vratiti na nulu:

TRAŽE TRENERA Vahi Dinamo nudi plaću kao što ima u Maroku: U Maksimiru bi zaradio milijun eura na godinu?

- Jednostavno, nije dobro. Moramo se vratiti svi na nulu i krenuti ispočetka jer na ovaj način vrlo brzo ćemo svi biti nezadovoljni, nesretni i tužni jer nam kreće i Europa.

Dinamo koji je u posljednjih šest kola ostvario samo jednu pobjedu i dalje ima veliku prednost na čelu ljestvice sa 77 bodova, 15 više od drugog Osijeka koji je ranije u subotu izgubio na gostovanju kod Varaždina, odnosno 16 više od treće Lokomotive koja će u nedjelju ugostiti Goricu. Istra 1961 je deveta sa 25 bodova, 11 manje od osmog Varaždina, a osam više od posljednjeg Intera iz Zaprešića koji će sljedeće sezone igrati u drugoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • CK 19.07.2020.

    Samo je nebo iznad njih mislim iznad brace Mamic. Zalosna korumpirana drzava.

  • purger 1973 19.07.2020.

    Mamići lopovi i kriminalci vi ste grobari hrvatskog nogometa!

  • poŠČenjak 19.07.2020.

    Kad igračima uzmeš pola primanja, onda igrači igraju sa pola gasa:) očito je da dečki samotiraju! I neka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare