Obavijesti

Sport

Komentari 49

'Modri' opet bezopasni, Istrani su dobro gađali prečke i stative

'Modri' opet bezopasni, Istrani su dobro gađali prečke i stative

Nakon poraza od Rijeke (2-0) i Hajduka (2-3), Dinamo je remizirao proti Istre u Puli (0-0). 'Modri' nisu dobro izgledali, a domaći su imali bolje prilike koje nisu uspjeli iskoristiti te su pogodili nekoliko prečki i stativa

U susretu 35. kola Prve HNL Istra 1961 i Dinamo su u Puli igrali 0-0. Od ranije je poznato kako je Dinamo osvojio naslov prvaka, dok će Istra 1961 igrati kvalifikacije za ostanak u društvu najboljih protiv drugoplasiranog sastava druge lige Orijenta, pa dvoboj u Puli nije imao veliki značaj.

Pula: NK Istra 1961 i GNK Dinamo odigrali utakmicu 35. kola Prve HNL

Trener Dinama Zoran Mamić na teren je poslao kombinirani sastav što je domaćin umalo iskoristio za rijetku pobjedu. Ipak, sreća nije bila na strani Istre 1961 koja je tri puta pogađala okvir gola. U prvom poluvremenu gredu je zatresao Ivančić udarcem sa 20-ak metara u 20. minuti, dok su u nastavku pokušaje Sergija u 62. minuti i Guzine u 66. zaustavljale vratnica pa greda.

'Modri' debitant Daničić: Stigao iz Voždovca, igrao je za Srbiju
'Modri' debitant Daničić: Stigao iz Voždovca, igrao je za Srbiju

Opet nije dobro izgledao Dinamo. Mladići koji su dobili priliku i nisu je najbolje iskoristili, dok su prvotimci odigrali kao i dosad nakon što su osigurali naslov prvaka. U posljednjem kolu Dinamo na Maksimiru dočekuje Varaždin, dok će Istrani prije okršaja s Orijentom u goste Rijeci.

Pula: NK Istra 1961 i GNK Dinamo odigrali utakmicu 35. kola Prve HNL

Dinamo koji je u posljednjih šest kola ostvario samo jednu pobjedu i dalje ima veliku prednost na čelu ljestvice sa 77 bodova, 15 više od drugog Osijeka koji je ranije u subotu izgubio na gostovanju kod Varaždina, odnosno 16 više od treće Lokomotive koja će u nedjelju ugostiti Goricu. Istra 1961 je deveta sa 25 bodova, 11 manje od osmog Varaždina, a osam više od posljednjeg Intera iz Zaprešića koji će sljedeće sezone igrati u drugoj ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
35. KOLO 1. HNL 21:05 , STADION ALDO DROSINA, PULA
Istra 1961
0 : 0
Dinamo
Sortiranje događaja
90' KRAJ

Kraj je utakmice u Puli, a domaći su uzeli bod Dinamu!

89'

Istrani su opasni u šesnaestercu gostiju, ali ne uspijevaju ugroziti Zagorca. Četvrti je sudac pokazao tri minue nadoknade.

85'

Pokušao je Oršić sa tridesetak metara od gola, ali njegov je udarac bio u potpunosti bezopasan. Napravio je dvostruku izmjenu i Mamić, ušli su Julardžija i Moubandje umjesto Daničića i Majera.

78'

Puljani izgledaju bolje nego što su izgledali cijelu sezonu. Dobro igraju po bokovima uz poneku grešku, a 'modri' su u potpunosti bezopasni. Trener Prelec radi trostruku izmjenu u posljednjih 10 minuta.

69'

Dvostruka zamjena u Dinamu. Izlaze Moro i Ćuže, a ušli su Marin i Đira.

Komentari 49