To je to što me zanima!

Ekskluzivan video: Ronaldo i društvo uhvaćeni su na večeri

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena ovih dana boravi u Splitu, a naš čitatelj uhvatio je portugalsku reprezentaciju na večeri nakon treninga na Poljudu. Cristiano je stigao među posljednjima
Vidi originalni članak

Ležerna atmosfera hotela Amphora na splitskom Žnjanu. Nakon što su odradili posljednji trening uoči utakmice protiv Hrvatske u utorak na Poljudu, portugalski reprezentativci zabavljali su se u predvorju iščekujući večeru.

Među njima je bila, dakako, i megazvijezda Cristiano Ronaldo (35). Među posljednjima.

Čitatelj nam je poslao snimke na kojima se vidi kako nekolicina reprezentativaca priča, drugi su na mobitelima, treći šetaju... Većina ih nosi maske, no ne svi.

EKSKLUZIVNI VIDEO: Portugalci u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Portugalci su u Split stigli u nedjelju kasno navečer uoči posljednje utakmice ove godine u Ligi nacija u kojoj "vatreni" love ostanak u eliti, a oni su, pak, rasterećeni jer će ostati drugi kako god završio splitski okršaj.

Bit će to i novi susret dvojice starih prijatelja, Luke Modrića i Ronalda, koji su se susreli ispred poljudskih svlačionica nakon treninga gostujuće momčadi.

- Drago mi je da smo se Ronaldo i ja vidjeli nakon dugo vremena i popričali o svemu. Vežu nas lijepe uspomene. Prisjetili smo se vremena iz Reala, jednostavan razgovor dvojice prijatelja, da ne ulazim previše u detalje - rekao je Luka, a s njima dvojicom u društvu bio je zajednički bivši suigrač iz Reala Mateo Kovačić, danas u Chelseaju.

ZAŠTIĆEN OD SVIH Cristiano u Splitu: Zadnji izašao iz aviona, nitko ne smije s njim komunicirati, zamračili restoran

Inače, Ronaldo je u splitsku zračnu luku stigao uz pratnju čak četvorice tjelohranitelja, nitko mu ne smije prići na deset metara uz izričito odobrenje, a osoblje hotela Amphora moralo je potpisati da će s Portugalcima imati strogo profesionalni kontakt.

Cijeli dan su oko hotela na Žnjanu bili i interventni policajci kako ništa ne bi pošlo po zlu. Publike na Poljudu u utorak, zbog mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, neće biti, no nekolicina znatiželjnika uspjela se iskrasti i vidjeti neke od portugalskih zvijezda izbliza.

STIŽE NA POLJUD Ljubavna priča Ronalda i Georgine: Zbog njega uvijek spavam u seksi donjem rublju

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Skile11111 17.11.2020.

    Večera u trenirkama koja ekskluziva

  • Tresspaser_1 17.11.2020.

    Napises vrh novinarstva i dobijes zuti karton? HahahahaKoliko jadni mozete biti🤣🤣🤣🤣

  • 17.11.2020.

    Ronaldo se slikao sa najboljim nogometašem svijeta svih vremena, Lukom Modrićem

Komentiraj...
Vidi sve komentare