Show

Komentari 99

Ljubavna priča Ronalda i Georgine: Zbog njega uvijek spavam u seksi donjem rublju

Ljubavna priča Ronalda i Georgine: Zbog njega uvijek spavam u seksi donjem rublju

Jedna djevojka optužila je Ronalda da ju je silovao u Las Vegasu 2009. godine. Ronaldo je tvrdio da je seks bio uz pristanak, a Georgina se oglasila i poručila kako je njezin Cristiano čist...

Jednog običnog dana 2016. godine, Cristiano Ronaldo (35) odlučio je povećati svoju ionako veliku kolekciju odjeće. Ušetao je u Guccijev dućan u centru Madrida, a kako to već biva kad uđete u dućan, došla mu je jedna od radnica i upitala ga 'Kako vam mogu pomoći?'. Nasmiješio se, ušao s njom u lagani razgovor, kupio što je htio i otišao...

POGLEDAJTE VIDEO: Zbog Ronalda vrijede neka druga pravila

- Cijela sam drhtala kad sam ga vidjela. Odmah je privukao moju pozornost. Zapalio je nekakvu iskru u meni - prisjetila se koju godinu kasnije Georgina Rodriguez (26) prvog susreta s Ronaldom.

Koji dan kasnije, slučajno, tvrdi Georgina, sreli su se na jednom modnom eventu.

- Tad smo mogli pričati u opuštenoj atmosferi. Nisam bila na poslu pa sam bila prirodnija. Bila je to, za oboje, ljubav na prvi pogled - ispričala je jednom prilikom. Brzo su počeli hodati, a još brže su počeli problemi. Španjolskim medijima nije trebalo dugo da lociraju novu Ronaldovu dragu, koja je od anonimke preko noći postala 'najtraženija' žena u Španjolskoj.

- Dolazili su u dućan i glumili mušterije. Fanovi i novinari. Nije bilo ugodno. Ne znate kakav je tko. A kad bi završio radni dan, po gradu me uvijek pratilo nekoliko paparazza, a isti su me čekali i kod stana - rekla je Georgina.

No to je nije spriječilo. Posao joj, uz Ronaldova primanja, u principu i nije trebao. Dobila je i vojsku pratitelja na društvenim mrežama, pa je i tu 'kapalo' od reklama. Zajedno su, kad Ronaldo nije imao nogometne obaveze obilazili restorane, modne događaje, premijere, gala večeri... A onda, kao grom iz vedra neba - Ronaldo je postao otac dvoje djece. Identitet majke je nepoznanica, zna se tek da je Ronaldo dogovorio s jednom klinikom surogat majku. U njihovu obitelj tako su došle bebe, a nije trebalo dugo ni da Georgina ostane trudna. Sreći nije bilo kraja...

Dvije godine poslije, njihova veza je došla pred veliki izazov. Jedna djevojka optužila je Ronalda da ju je silovao u Las Vegasu 2009. godine. Ronaldo je tvrdio da je seks bio uz pristanak, a Georgina se oglasila i poručila kako je njezin Cristiano čist i da tako nešto ne bi nikad napravio. Optužbe se nisu 'uhvatile', Georgina i Ronaldo vratili su se u svoju stvarnost i nastavili živjeti 'normalno'. A kako je živjeti s Ronaldom, jednim od najboljih nogometaša posljednjih desetljeća? Na to pitanje samo Georgina zna odgovor, a rado ga je podijelila s britanskim medijima prije dvije godine.

- Biti partnerica nekog tako poznatog nije lako, ali to nikad ne bih promijenila. To što osjećam prema njemu je neopisivo. Zajedno smo jači i jako pazimo na međusobno poštivanje. Ali ne smijemo zapostaviti ni zavođenje. To je jako bitan dio svake veze. A ja uvijek spavam u seksi donje rublju - rekla je Georgina, koja svojeg partnera ima priliku gledati u utorak na praznom Poljudu protiv Hrvatske u Ligi nacija. 

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE:

Najčitaniji članci