To je to što me zanima!

Evo gdje gledati prvu utakmicu Dinama u LP protiv Atalante

U srijedu će na Maksimiru krcate tribine bodriti Dinamo u njegovoj prvoj ovosezonskoj utakmici Lige prvaka. Očekuje se 30.000 navijača, a oni koji do ulaznice nisu stigli, hrvatskog prvaka mogu pratiti preko TV-a
Vidi originalni članak

Zagrebački Dinamo u srijedu od 21 sat na Maksimiru dočekuje talijansku Atalantu u utakmici 1. kola skupine C Lige prvaka, a atmosfera na Dinamovom stadionu bit će kao na prošlosezonskom premijernom susretu s Benficom. Naime, u Maksimir stiže Atalanta i 35 autobusa njezinih navijača, ali stiže i 30.000 navijača 'modrih'! 

Interes za ovu utakmicu je ogroman, a ulaznica je još jako malo. Ipak, oni koji ne budu uspjeli doći do svojih karata, mogu pratiti Dinamo preko malih ekrana. Prijenos je na HRT-ovom drugom programu,a  uvodna emisija počinje već sat vremena prije samog susreta, u 20 sati.

FREND NA FRENDA U MAKSIMIRU 'Prijatelju, sreća je što smo na terenu na suprotnim stranama'

DRUŽENJE S NAVIJAČIMA Gojak 'pošarao' pola Zagreba, Dinu Perića već zaboljele noge

Zanimljivo, iako je Atalanta favorit u susretu, niti domaći Dinamo ne stoji loše na kladionicama. Koeficijent na Dinamovu pobjedu je 3.80, dok je na goste iz Italije 2.10. S obzirom da se radi o momčadi koja je i više nego duplo skuplja i s obzirom na to da Dinamo već tri godine nije igrao u najelitnijem nogometnom natjecanju, to i nije toliko loš koeficijent na to da će bodovi ostati u Maksimiru. Uz to, Dinamo je s ovakvim koeficijentom pobjeđivao u više od 50% susreta. 

SVI NA ATALANTU Euforija u Zagrebu: Rasprodan sjever dolje, stiže 30.000 ljudi!

BIFTEK I WI-FI, MOLIM Bjelica: Ručao sam sa ženom i gledao Atalantu - na tabletu...

Za veliku utakmicu ostalo još jako malo karata za gornju sjevernu tribinu. Ulaznice se po cijeni od 120 kuna mogu kupiti na stranici ulaznice.hr te na ticket-pointu na Maksimiru, a na dan utakmice koštat će 150 kuna. Južna tribina rezervirana je za gostujuće navijače, kojih se u Maksimiru očekuje oko 3000.

Ostale utakmice

I ove sezone u Hrvatskoj prava na Ligu prvaka ima A1 Hrvatska, te će se sve utakmice prenositi na kanalima PlanetSporta. Po dvije utakmice dnevno igrat će se od 18.55, a ostale od 21 sat. Srijedom, pravo na prvi odabir ima HTV, što znači da će tri utakmice koje će Dinamo igrati u srijedu biti dostupne svima na HTV-u, a ostale tri bit će na PlanetSportu.

Programi se emitiraju preko operatera A1 TV-a i B.net TV-a. Planet sport kanali mogu se gledati na A1 TV platformi, dok ih A1 mobilni korisnici mogu pratiti na A1 Xplore aplikaciji. Za sve korisnike omogućena je i kupovina pojedinačne utakmice na webu (PPV).

A1 Hrvatska ima prava prijenosa Lige prvaka od sezone 2018/2019. do 2020/2021. Riječ je o 120 utakmica uživo koje će tijekom sezone biti emitirane u HD kvaliteti.

Pravu poslasticu moći ćete gledati na PlanetSportu 1. PSG na Parku Prinčeva od 21 sat igra protiv Real Madrida našeg Luke Modrića. Na drugom programu PlanetSporta bit će utakmica Olympiacosa i Tottenhama od 18:55, a potom derbi Atletica i Juventusa. Na PlanetSportu 3 Bayern Niko Kovača od 21 igra protiv Zvezde.

Od 18:55 na PlanetSportu 3 počinje prijenos utakmice Club Brugge-Galatasaray. Dinamovci će s velikim zanimanjem pratiti i okršaj Šahtara i Manchester Cityja koji počinje od 21 sat na programu PlanetaSport 4. Na PlanetSport 5 bit će prijenos utakmice Leverkusen-Lokomotiv.

GDJE JE ZAPELO? Nema televizijskog prijenosa juniora Dinama u Ligi prvaka?!

24 PITANJA Izet Hajrović: 'Istina je da sam pridonio tome da Olmo ostane'

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 18.09.2019.

    Sretno Dinamu, ja cu ipak pogledati PSG i Real

  • PLAVA_LJUBLJANA 18.09.2019.

    Ja ne mogu gledat ni uživo ni preko tv ja jer sam na poslu😣😞 Ali ipak kao i uvjek svim srcem za dinamo

  • ante216 18.09.2019.

    Na stadionu maksimir tovari gledajte sta je pun stadion ali dinamo nema navijace jelda kako to da je pun stadion veceras?

Komentiraj...
Vidi sve komentare