Video

Komentari 12

Izet Hajrović: 'Istina je da sam pridonio tome da Olmo ostane'

Izet Hajrović: 'Istina je da sam pridonio tome da Olmo ostane'

Jedan od najpoznatijih igrača Dinama Izet Hajrović odgovorio je na naša 24 pitanja. Izet se lako priviknuo na život u Zagrebu i sa suprugom Leylom postao je prepoznatljiv par na 'špici'

Izet Hajrović uveselio je navijače Dinama brojnim golovima, ali ipak mu je najdraži onaj koji je zabio u dresu nacionalnog tima protiv Slovačke kojim je napravio veliki korak prema Svjetskom prvenstvu u Brazilu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- To mi je i najemotivniji gol zbog plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Jako sam ponosan na taj gol - kaže rođeni Švicarac koji je u dvadeset nastupa za Bosnu i Hercegovinu postigao tri pogotka.

Zagreb: U posljednjem kolu HT Prve lige sastali se Dinamo i Hajduk

Desni krilni napadač sa svima se slaže u ekipi pa mu je bilo  teško odlučiti se između Gavranovića ili Petkovića, a što se tiče nogometnih uzora priznao je da je kao mali volio gledati i tako učiti od 'brazilskog' Ronalda.

- Sad sam ostario pa nemam nogometnih uzora, ali želim stalno napredovati - objašnjava.

Jedna od glavnih priča ljetnog prijelaznog roka u Zagrebu bio je Dani Olmo, a Izet nam je priznao kako je razgovarao s njim i da se nada da je pridonio tome da Olmo ostane.

U svojoj karijeri igrao je za Grasshopper, Werder Bremen, Galatasaray i španjolski Eibar, a upravo je preseljenje u Istanbul bilo prekretnica za njegovu vezu s Leylom. Naime, kada je preselio u Istanbul kako bi igrao za kultni Galatasaray, Hajrović je morao prelomiti želi li Leylu voditi sa sobom. Turski navijači su poznati kao temperamentni, a upravo takvi se najviše sviđaju Izetu.

Priznao nam je i kako mu Leyla 'malo' pomaže oko odabira odjeće koju nosi, ali i da nema omiljenu marku. 

Miljenik zagrebačke publike u slobodno vrijeme sluša hip-hop, a za navečer preferira mirnu večeru sa suprugom nego izlazak u klub. Za Zagreb kaže kako se vrlo brzo prilagodio na život jer su ljudi kulturni i pristupačni. 

Iako je u najboljim igračkim godinama, s 28 godina je već igrao u najjačim europskim ligama. 

- Imao sam lijepih klubova u karijeri pa ne bih baš birao. To samo dragi Bog zna gdje ću završiti - rekao je za kraj.