To je to što me zanima!

Evo gdje gledati 'vatrene' protiv Malte u kvalifikacijama za SP

Nakon poraza od Slovenije u 1. i pobjede nad Ciprom u 2. kolu hrvatsku nogometnu reprezentaciju čeka najlakši ispit 'na papiru', ali Malta je već pokazala da zna igrati protiv puno jačih i skupljih reprezentacija
Vidi originalni članak

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju nakon ispita protiv Slovenije (0-1) i Cipra (1-0) čeka utakmica protiv Malte na Rujevici.

IZBORNIK OTVORENO Dalić: Nije to to, pa zabili smo gol u dvije utakmice! Na kraju sam se bojao da ne primimo...

Slovenci su nas pobijedili u Stožicama i pokazali sve nedostatke 'vatrenih' koji dojam nisu uspjeli popraviti niti protiv Cipra kada praktički cijelu utakmicu nisu stvorili pravu šansu, a jedan odbijanac je, nasreću, pronašao glavu Marija Pašalića koji je donio prve bodove u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo sljedeće godine.

Iako na papiru daleko najslabija momčad naše grupe, Maltežani su pokazali da znaju i mogu. Na domaćem terenu Rusi nisu mogli računati na sigurno pobjedu sve do 90. minute kada je Sobolev zabio za 3-1, dok su u Slovačkoj odigrali još bolje. Na poluvremenu su vodili 2-0 da bi Slovaci golovima glavom nekako izjednačili, ali do kraja utakmice nisu uspjeli do potpunog preokreta.

MALTEŽANI VODILI 2-0 Senzacija u Slovačkoj: Domaćin jedva do boda protiv Malte

Iako će izbornik Zlatko Dalić protiv Malte dati priliku nekima koji su manje igrali, tu utakmicu moramo pobijediti i izbjeći blamažu. 

A 'vatreni' su u prve dvije utakmice ostali 'dužni' hrvatskoj nogometnoj javnost pa evo im prave prilike.

Vrijednost hrvatske reprezentacije po Transfermarktu je 348 milijuna eura naspram 6 milijuna eura koliko vrijede Ciprani.

Hrvatska i Malta odigrali su ukupno 8 međusobnih utakmica (šest u kvalifikacijama za Euro i dvije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo), a Maltežani su jedini bod 2005. kada je 'vatrene' u prednost doveo Niko Kranjčar u 19. minuti, a Stephen Wellmann nas je tada šokirao golom u 74.

Evo gdje gledati utakmicu:

Hrvatska - Malta (NovaTV, 20.45 sati)

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 30.03.2021.

    Glupo do bola pa tko čita ove članke ??

  • 30.03.2021.

    Di gledati vatrene? Pa na Plenkovicevoj TV koja se nekim slucajem zove HRT i placa je Hrvatski narod kojeg on vodi u propast sa svojim velikim vozdom iz Miranja ili Ceranja donjih.

  • finfinccc 30.03.2021.

    koji glup članak,gdje gledati vatrene a cijeli tekst nema ništa sa prijenosom,nego lupetanja o vrijednosti malte,hr,cipra mislave skidam kapu iz dana u dan nazadujes

Komentiraj...
Vidi sve komentare