Sport

Komentari 17

Senzacija u Slovačkoj: Domaćin jedva do boda protiv Malte

Senzacija u Slovačkoj: Domaćin jedva do boda protiv Malte

Slovačku čast su donekle sačuvali Strelec i Škriniar golovima u 49. i 53. minuti. Daleko od toga da su se Maltežani branili. Uputili su prema slovačkom golu devet udaraca naspram 13 udaraca domaćina

Tek bod protiv Cipra možda je bila slučajnost, ali ako ne pobijediš Maltu onda možeš biti siguran da nešto nije u redu. Slovačka je jedva ugrabila bod (2-2) protiv 176. reprezentacije svijeta po Fifinoj ljestvici.

Maltežani su šokirali Slovake u prvom poluvremenu i golovima Gambina i Satariana otišli na odmor s nevjerojatnom prednošću protiv 20 puta skuplje reprezentacije. Posebno je zablistao Luke Gambino, koji igra u 4. engleskoj ligi, a Slovacima je sprašio bombu.

World Cup Qualifiers Europe - Group H - Slovakia v Malta

Slovačku čast su donekle sačuvali Strelec i Škriniar golovima u 49. i 53. minuti. Daleko od toga da su se Maltežani branili. Uputili su prema slovačkom golu devet udaraca naspram 13 udaraca domaćina, a momčadi su imali jednaki broj udaraca u okvir (4).

World Cup Qualifiers Europe - Group H - Slovakia v Malta

Samo stoper Intera vrijedi 55 milijuna eura što je devet puta više od cijele malteške reprezentacije (6 milijuna eura).

Slovaci i Maltežani tako su odigrali posljednju utakmicu 2. kola grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru sljedeće godine. Rusija je 1. s maksimalnih šest bodova, a 2. Slovenci, kao i 'vatreni' na 3. mjestu imaju po 3 boda.

Najčitaniji članci