To je to što me zanima!

Evo kako je Jradi fulao, a Ivušić postao heroj u zadnjoj minuti

Oko izvođenja penala posvađali su se Jairo i Bassel Jradi, a naposljetku ga je ipak izveo Jradi koji je prvi uzeo loptu, namjestio ju na bijelu točku i promašio. To jest, Ivušić mu je sjajno obranio udarac
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka i Osijeka odigrali su 1-1 na Poljudu u dramatičnoj utakmici punoj sadržaja.

POGLEDAJTE VIDEO: Jakobušić smijenio Stanića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osijeku je pripalo prvo poluvrijeme, Hajduk se probudio u drugom pa je utakmica u posljednju dionicu ušla podijeljenim rezultatom.

HAJDUK - OSIJEK 1-1 Ivušić obranio penal u zadnjoj sekundi, Čolina zabio bombu

Hajduk je nastavio pritiskati do kraja utakmice, a to se najviše isplatilo u sudačkoj nadoknadi kada su zbog igranja rukom hajdukovci zaradili penal nakon pregleda VAR snimke. Najstrožu kaznu skrivio je Beljo.

Oko izvođenja penala posvađali su se Jairo i Bassel Jradi, a naposljetku ga je ipak izveo Jradi koji je prvi uzeo loptu i namjestio ju na bijelu točku.

BORO PRIMORAC: 'Izvođač penala? Imamo toliko problema, o tome nismo stigli pričati, kod nas i drugi promaše'

Brazilac se zaletio i snažno opalio po golu, ali ga je Ivušić pročitao i u posljednjim trenucima susreta fenomenalno obranio. Junak Ivušić spasio je Osijek trećeg poraza u sezoni, momčad Nenada Bjelica i dalje je druga iza vodećeg Dinama.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 08.11.2020.

    Pa što se railo Hajduku dok nije bilo vara kad sudac čisti penal ide provjeravat tri put hns mafijo.

  • 08.11.2020.

    Ne mogu virovati da daju balun igracu koji je zelija napustit Hajduk i prici u Dinamo? Vec sinoc su mu tribali kupit avionsku kartu u jednom pravcu za Zgreb ili Brazil.

  • 08.11.2020.

    ja Dinamovac nisam sretan jer stvarno sam navijao za Hajduk i moje navijanje je ipak koliko toliko pomoglo niste izgubili i ovo opce nije sala stvarno sam zelio da pobjedite medijskog strucnjaka Bjelicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare