Obavijesti

Sport

Komentari 238

Ivušić obranio penal u zadnjoj sekundi, Čolina zabio bombu

Ivušić obranio penal u zadnjoj sekundi, Čolina zabio bombu

Osijek je dominirao kroz prvih 25 minuta utakmice, a tada je vodstvo nakon par velikih promašaja donio Mierez. Potom je tempo pao, a izjednačenje je bombom donio Čolina

Hajduk i Osijek remizirali su 1-1 u 11. kolu hrvatskog prvenstva.

U utakmici na Poljudu Osijek je krenuo znatno bolje, pritiskao je 'bile' u samom startu, a nakon par velikih promašaja ta dominacija se isplatila te je u 23. minuti zabio Ramon Mierez glavom.

Split: U 11. kolo Prve HNL-a sastali se Hajduk i Osijek

Tempo utakmice potom se smirio, a u drugom poluvremenu Hajduk je znatno podignuo razinu svoje igre, a to se isplatilo u 55. minuti. Lopta je došla do Davida Čoline na lijevoj strani na nekih dvadesetak metara od gola, a on je pucao volej iz prve, no promašio je cijelu loptu. Ipak, to mu je zapravo pomoglo, jer je tako zavarao svog čuvara, zakoračio u šesnaesterac i onda bombetinom rasparao Ivušićevu mrežu za izjednačenje! Golman Osijeka bio je nemoćan.

Hajduk je nastavio pritiskati do kraja utakmice, a to se ponajviše isplatilo u sudačkoj nadoknadi kada zbog igranja rukom hajdukovci imaju penal nakon pregleda VAR snimke. Oko izvođenja penala posvađali su se Jairo i Bassel Jradi, a naposljetku ga je ipak izveo Jradi i - promašio! Ivušić mu je obranio.

Hajduk ostaje sedmi, a Osijek drugi na tablici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
11. kolo HNL-a 17:05 , Poljud, Split
Hajduk
Čolina 55'
1 : 1
Osijek
Mierez 23'
Sortiranje događaja
90+5'

Ivušić! Obranio je penal Jradiju! Jović je gledao je li Ivušić izašao s gol-crte ranije, no nakon pregledavanja snimke zaključio je da je sve regularno!

90+4'

Hjadukovci se svađaju tko će pucati, žele pucati i Jairo i Jradi, i nikako se ne mogu dogovoriti! Ipak puca Bassel Jradi!

90+3'

Penal za Hajduk!

90+2'

Penal? Fran Jović pregledava VAR snimku, jedan od Osijekovih igrača rukom je dirao loptu u svom šesnaestercu!

90'

Igrat će se tri minute nadoknade!

Komentari 238