To je to što me zanima!

Figueireda odveli u bolnicu, a Ferguson odbio tapkati iako mu je Oliveira gotovo slomio ruku

Drugi uzastopni poraz legende UFC-a Tonyja Fergusona bio je poprilično neugodan. Oliveira mu je na kraju prve runde napravio polugu, izvrnuo ruku u suprotnu stranu, ali Ferguson nije htio tapkati
Vidi originalni članak

Tony Ferguson (36) odbio je tapkati unatoč tome što mu je na jučerašnjem eventu UFC 256 Charles Oliveira (31) napravio polugu kojom mu je ruku izvrnuo unatrag, a na istom događaju Brandon Moreno (27) isprebijao je Deivesona Figueireda (32) i poslao ga u bolnicu! No ipak nije slavio...

POGLEDAJTE VIDEO: Ante Delija 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Borbeni Amerikanac nije odustao iako ga je Oliveira zaključao u polugu iz koje se nije mogao izvući. Srećom po Fergusona, zvono ga je spasilo u posljednjim sekundama prve runde. 

Oliveira je preostale dvije runde izdominirao Fergusona te okončao svog protivnika za kojeg su do prije godinu dana mnogi vjerovali da može pobijediti Khabiba Nurmagomedova. 

ANKETA Tko je najbolji teškaš svijeta: Anthony Joshua ili Tyson Fury?

Bio je to drugi poraz Fergusona u 2020. godini nakon što je u prethodnih sedam godina imao niz od 12 pobjeda zaredom u UFC-u. 
Ferguson je posljednji put uspio srušiti protivnika prije pet godina iako voli borbu na parteru. 

Samo četiri aktivna UFC borca ​​imaju dulje niz pobjeda od brazilskog borca.

SLIJEDI LI NAM OKRŠAJ? Fury ispljucao Joshuu: Pa us*ao se na TV-u čim je čuo moje ime

- Nitko nije učinio Tonyju Fergusonu ono što sam upravo ja. Dokazao sam da imam ono što je potrebno da bih postao prvak i da ću sljedeće godine postati - rekao je Oliveira nakon borbe.

Figueredo nije dobro prošao

U borbi između Morena i Figueireda imali smo jednu od najboljih borbi godine. Batine su letjele na sve strane, a nakon što je borba završila Figueireda su odveli u bolnicu!

Predsjednik UFC-a Dana White rekao je kako Brazilcu nije bilo dobro.

On je bio znatno agresivniji u prvoj rundi, napadao je Morena, no u drugoj rundi mu je vratio i pogodio ga s par snažnih udaraca. U trećoj rundi Moreno je čak i preuzeo vodstvo, a klackalica se nastavila sve do kraja borbe.

Dva suca naposljetku su odlučila kako se radi o neriješenoj borbi, jedan je dao pobjedu Figueiredu, te je borba proglašena - neriješenom.

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • japanokinezjapano 14.12.2020.

    Suci su obični poslušnici tog jadnog Dana. Fergusona gura u smrt, a onog jadnika je Moreno toliko isprebijao da će danima osjećati da mu nije dobro. Slušam ove naše uzbuđene komentatore i ne mogu vjerovati kakvu sljepoću imaju. Jedino si siguran u pobjedu ako protivnika pošalješ na spavanje, tada ne mogu namještati.

  • 13.12.2020.

    borba godine moreno-figuereido! tko nije, neka pogleda. autori teksta su trebali napisati da je brazilcu oduzet bod sto je znatno utjecalo na rezultat, ali ocekivano nisu jer sigurno nisu niti gledali utakmicu

  • mješina 13.12.2020.

    Ovakva je situacija sto se tice Fergusona. On je po meni antitalent za ovaj sport. Niti ima tehniku, niti jako udara, niti je fizicki jak, nema fighting iq i tako dalje. Ali sto se tice njegovog srca tu se 99.9% ljudi ne moze mjeriti s njim. Njega treba poslati na spavanje tj kod njega ne postoji rijec odustajem. Pojas sto je osvojio je po meni njegov max. Ali eto meni je Tony osobno jedna velika inspiracija jer sve sto je postigao je postigao iskljucivo svojim radom i mentalom snagom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare