To je to što me zanima!

Gorica i Dragovoljac remizirali, utakmicu prvi put sudila žena

Ivana Martinčić postala je prva glavna sutkinja u Prvoj HNL na čemu su joj čestitali kolege. Koprivničanka je prvi put arbitrirala utakmicu Prve HNL u lipnju 2020., tada u ulozi četvrte sutkinje, a danas, kao glavne
Vidi originalni članak

Gorica i Hrvatski dragovoljac remizirali su 1-1 u prvoj utakmici 8. kola Prve HNL, koju je obilježio debi prve glavne sutkinje u Prvoj HNL, Ivane Martinčić (36). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HNL TRANSFERI Dogovori pet do 12: Benito u Gorici, Francuz u Lokomotivi...

Dok je prvo poluvrijeme prošlo bez golova, domaćin je prvi zatresao mrežu u drugom dijelu. Stojanovski je u 53. zabio, ali VAR je poništio njegov gol zbog zaleđa. Sedam minuta kasnije Gorica je dobila priliku iz kaznenog udarca. Lovrić je bio neprecizan, ali je naletio na odbijanac i asistirao za Babeca koji je zabio svoj drugi ovosezonski gol.

Nakon primljenog gola, Damir Mladina odlučio je osvježiti svoju momčad s nekoliko zamjena što je urodilo plodom u 74. minuti kada Štrkalj pogađa na asistenciju Franića.

Bio je ovo prvi remi za Goricu i Dragovoljac u ovoj sezoni. Novi prvoligaš uz prethodnih šest poraza ima jednu pobjedu, dok Gorica ima četiri pobjede i tri poraza.

KAO GLAVNA SUTKINJA Martinčić probija barijere: Prva žena koja će suditi susret HNL-a

Ivana Martinčić postala je prva glavna sutkinja u Prvoj HNL na čemu su joj čestitali kolege. Koprivničanka je prvi put arbitrirala utakmicu Prve HNL u lipnju 2020., tada u ulozi četvrte sutkinje, a danas, kao glavne.

POGLEDAJTE LIVE PRIJENOS DUGOOČEKIVANE BORBE VASO vs. CROATA: 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Krušo Hagur 11.09.2021.

    Žene neka sude ženama, muškarci muškarcima. Dosta gluposti.

  • Susjed iz kvarta 11.09.2021.

    Lipa je

  • bosanac1990 11.09.2021.

    imamo mi dosta jos dobrih sutkinja.Samo sto tesko dobivaju priliku.imamo cak i na fifi sutkinje koje se nesramote kao muske kolege

Komentiraj...
Vidi sve komentare