To je to što me zanima!

Gotova borba za prijenos: Evo gdje ćete gledati 'vatrene' u idućih šest godina, sve do 2028.

Uefa je ranije proces prodaje prava prodala agenciji CAA Eleven koja je do sredine studenog primala ponude zainteresiranih TV kuća i grupacija. Sada je sve poznato
Vidi originalni članak

Utakmice hrvatske nogometne reprezentacije idućih šest godina moći će se pratiti na Novoj TV, potvrdili su iz hrvatske televizijske kuće.

- Ponosni smo na to, jedan od najatraktivnijih sadržaja općenito i bit će to savršena nadopuna sadašnjoj ponudi. To je čast, ali i obaveza da dostavimo na najbolji način i uvjeren sam da kao najgledanija TV platforma možemo pružiti dodanu vrijednost - izrazio je zadovoljstvo Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV.

POGAĐA KAO NA TRACI Pašalić je zabio više od Perišića i Kramarića zajedno! 'Šteta za Hajduk, odavno nije bio bliže...' BRAVO, JOSIPE Juranović u idealnoj momčadi sezone škotskog Premiershipa

Ta je kuća "vatrene" počela prenositi nakon srebra u Rusiji 2018. godine i s novim će ugovorom zaokružiti cijelo desetljeće.

- Izrazio bih zadovoljstvo što će Nova TV prenositi utakmice hrvatske reprezentacije. Pokazala se kao odličan partner u programskom i organizacijskom smislu i uvjeren sam da ćemo u budućnosti imati puno zajedničkih pobjeda - rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Nova TV će u idućih šest godina, dakle, gledateljima donositi sve prijateljske utakmice, kvalifikacijske utakmice za Euro 2024. i 2028. te SP 2026. te tri izdanja Lige nacija.

  • kvalifikacije za Euro 2024. i 2028.
  • europske kvalifikacije za SP 2026.
  • Liga nacija 2022/23., 2024/25. i 2026/27.
  • centralizirane prijateljske utakmice

Uefa je ranije proces prodaje prava prodala agenciji CAA Eleven koja je do sredine studenog primala ponude zainteresiranih TV kuća i grupacija. 

Prava prijenosa u četverogodišnjem razdoblju na Uefine utakmice natjecanja imao je Sport Klub odnosno Nova TV, a završni turnir Eura, koji je na kraju odgođen za godinu dana zbog korona virusa, kasnije su prodali Hrvatskoj televiziji. Ona će prenositi i Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Neslužbeno doznajemo i kako će se druge utakmice kvalifikacija i Lige nacija, kao i prijateljske, i dalje emitirati na kanalima Sport kluba

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU KULTURSE S GABUDIZATOROM:

Idi na 24sata

Komentari 79

  • branko kvadratić 03.05.2022.

    HRT treba ukinuti sportski program,ionako prenose samo umjetničko klizanje i podvodni šah.....ništa više od ozbiljnog sporta,a plaća im se pretplata.Razroki Bruno Kovačević totalno izgubljen u svom poslu....

  • savskokupaliste 03.05.2022.

    Kasnije su prodali Hrvatskoj televiziji. Ona će prenositi i Svjetsko prvenstvo u Kataru.

  • 03.05.2022.

    Aj bar neće svaki put prije utakmice reprezentacije bit naslov : Gdje gledati utakmicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare