To je to što me zanima!

'Gradim si trofejnu sobu, samo nas korona može zaustaviti...'

Petar to nije zaslužio, to nije bio fer potez. On u svakoj utakmici daje sve od sebe. Njegova želja je uvijek velika. Žao mi je što se to dogodilo, kaže nam Bjelica za potez BBB-a, koji su nazad bacili Stojanovićev dres
Vidi originalni članak

I pedantni Transfermarkt nekad pogriješi. Primjerice, Nenadu Bjelici nisu računali vođenje utakmice u Superkupu s Rijekom prošloga ljeta. Brojka je prema njima na 99 službenih utakmica u Dinamu, ali je ona zapravo na sto. Jubilej je proslavio na Poljudu. Pobjeda nad Hajdukom 2-0 kao najbolji dar.

- Bio je to veličanstven dan za sve dinamovce. Čestitam juniorima i sretan sam zbog toga. Počelo je u Münchenu, a završilo u Splitu. A onda su me na kraju i igrači jako iznenadili. Nisam se nadao daru, a dres s brojem 100 ću uramiti - počeo je Nenad Bjelica pa nastavio:

- U izgradnji mi je kuća. Tamo ću vjerojatno imati jednu prostoriju za svoje medalje, trofeje i ostalo. Tamo će ići i ovaj dres.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stota utakmica na klupi Dinama, a Bjelica nam je odmah dodao i 470. u trenerskoj karijeri.

- Eto, nadam se da će 500. biti u nekoj utakmici u Ligi prvaka. Evo, baš sam uz računalo pa da budem do kraja točan. Imam 235 pobjeda, 112 remija i 123 poraza. U prosjeku 1,74 osvojena boda - rekao je Bjelica, a onda smo mi njemu kratko dobacili.

- Imate postotak pobjeda 53,8.

MODRI KUTAK Kakav dan za dinamovce! Za ručak Bayern, a večeru Hajduk

Nasmijao se dobro raspoloženi trener Dinama. Momčad se iz Splita vratila oko tri sata ujutro, odspavao je šest sati, a onda se još jednom vratio na derbi.

- Mislim da smo zasluženo dobili utakmicu. Vjerujem da bismo slavili i da je bio jednaki broj igrača. Jako sam zadovoljan s onim što smo pokazali u Splitu - kaže Bjelica.

Njegova momčad naslov prvaka može osigurati i prije Uskrsa.

- Sad imamo plus 17, pokazali smo moć i dominaciju u HNL-u. Može nas zaustaviti samo korona virus - našalio se Bjelica.

BJELICA: CRVENI JE POMOGAO Petko? Moraš razmrdati igrače, ostaviš ih na klupi pa na tribini

Pitamo ga koja mu je najdraža i najteža utakmica od sto dosadašnjih u Dinamu.

- Najdražih imam nekoliko. Među njima je i ova pobjeda na Poljudu. Izdvojio bih još europske pobjede protiv Atalante, Benfice, Viktorije Plzen, Fenerbahčea. To su mi nekako top i najljepše utakmice na klupi Dinama. Najteže? Ima dvije, gubitak finala Kupa lani protiv Rijeke i Šahtar ove sezone u Ligi prvaka. Ono vodstvo od 3-1 u Maksimiru i na kraju 3-3. Poslije te utakmice doslovno nisam sklopio oka cijelu noć. To mi je bio najteži trenutak dosad na klupi Dinama - kaže Bjelica.

Nakon derbija igrači Dinama predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem otišli su do BBB-a da ih pozdrave. Bacili su im dresove, a netko od BBB-a s tribine je nazad bacio dres Petra Stojanovića

- Petar to nije zaslužio, to nije bio fer potez. On u svakoj utakmici daje sve od sebe za Dinamo. Njegova želja je uvijek velika. Žao mi je što se to dogodilo - kratko je rekao Nenad Bjelica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 49

  • SamoPobjede21 05.03.2020.

    Mirta Surjak na Instagramu prije derbija: "Are you ready for the win? 🔴🔵" 🤔😂😂😂😂😂

  • juniorx1 05.03.2020.

    Fun fact: Bjelica je u svojih prvih mjesec dana vođenja Dinama osvojio više trofeja nego Hajduk i Osijek zajedno u 15 godina...😂😂😂😂😂😂😂

  • NASAZG 05.03.2020.

    Koliko dugo mi nismo imali ovako dobrog trenera, gospodinai navijača DInama,hvala ti Bjelica

Komentiraj...
Vidi sve komentare