To je to što me zanima!

Guardiolin 'stroj' ne posustaje: Pali su i Wolvesi kao 21. u nizu

Manchester City sada ima 15 bodova prednosti ispred gradskog rivala Uniteda, ali pobjeda protiv Wolvesa nije bila lagana kako sugerira rezultat
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su u prvom susretu 29. kola engleske lige kod kuće Wolverhampton sa 4-1,, što je njihova 21. pobjeda u nizu u svim natjecanjima i 15. u prvenstvu.

Manchester City sada ima 15 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala Uniteda, ali pobjeda protiv Wolvesa nije bila laka kako sugerira rezultat.

U prvom dijelu Leander Dendoncker je zabio autogol u 15. minuti za vodstvo Cityja, no gosti su izjednačili iz prve prave šanse preko Conora Coadya u 61. minuti. 

EVERTON - MANCHESTER CITY 1-3 Ni Ancelotti nema recept: City pobjegao Unitedu na plus 10!

No, Wolverhampton nije izdržao do kraja i primio je tri gola u posljednjih deset minuta. Prvo se za novo vodstvo pobrinuo Gabriel Jesus (80), isti igrač zabio je četvrti gol (90+3), dok je Rijad Mahrez pogodio u 90. minuti.

NIZ OD 20 POBJEDA Guardiola: Osjetim li da netko pomisli da je gotovo, neće igrati

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dr.Gonzo. 03.03.2021.

    Ma sta ce taj Pep, on ne zna.. 😄

  • korniii 03.03.2021.

    da je dias bio od starta bili bi bez poraza do sad jer taj covjek sta im je donio cudo ali pobjeduju sve redom jer vise ne jure pobjede sa 3 4 5 razlike nego igraju koliko im treba i pametno dodavanje okolo naokolo nekad je dosadno gledat al za to treba trcat da bi tako igrao

  • Busi 02.03.2021.

    Ne ne dobar je Siti. Ove sezone bi mogli daleko dogurati. Mislim da mogu i bit prvi u premjer lizi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare