Sport

Komentari 3

Guardiola: Osjetim li da netko pomisli da je gotovo, neće igrati

Guardiola: Osjetim li da netko pomisli da je gotovo, neće igrati

Pep Guardiola upozorio je igrače da se ne smiju opustiti unatoč velikoj bodovnoj razlici jer bi u suprotnom mogli završiti na klupi. City je trenutačno vodeći s 12 bodova prednosti u odnosu na United

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola (50) upozorio je svoje igrače da ne zaključuju da je utrka za naslovom prvaka riješena jer bi u suprotnom mogli završiti na klupi.

POGLEDAJTE VIDEO: Pep Guardiola


City je nakon odigranih 26 utakmica vodeći na ljestvici s osvojenih 62 boda te ima 20 pobjeda u nizu u svim natjecanjima.  Na drugom mjestu je Manchester United s 12 bodova manje, a iza njih slijedi Leicester s bodom zaostatka. 

Unatoč sjajnoj formi Građana, Španjolac govori da ima mjesta za napredak. 

- Pobjeđujemo i dolazimo do rezultata, ali uvijek može bolje što i je naš cilj. Osjetim li da netko pomisli da je gotovo, taj sigurno neće igrati. Intuitivan sam. Točno znam kad momci nisu spremni nastaviti ovo što trebamo napraviti. Već sam ranije rekao da je Liverpool prvak, a da bismo uspjeli ostvariti cilj, imamo još osam, devet ili deset utakmica  za odraditi. To nije malo - rekao je Guardiola koji smatra da je najbolji klub na svijetu Bayern München:

- Na kraju, ne broje se rekordi. Najbolji klub u Europi i svijetu je Bayern, oni su sve osvojili. U Engleskoj prvak je Liverpool, zaključio je Guardiola.

City večeras od 21 sat igra protiv Wolverhamptona koji se nalazi na 12. mjestu Premier lige s osvojenih 34 boda.