To je to što me zanima!

'Hajduk je peti, pa mi smo skoro susjedi. Bit će nabrijana tekma'

Koprivničani dolaze na megdan Hajduku prilično oslabljeno, na put nisu krenuli kartonirani Jeffren, Lulić, Goda, Božić i Bačelić Grgić te ozlijeđeni Filipović, Etoundi, Lovren, Soldo i Mikulić
Vidi originalni članak

Kada pogledate na ljestvicu, vidite da igraju gotovo susjedi, peti protiv sedmog, a kad god se susjedi sučeljavaju, uvijek bude nabrijano i žestoko i baš takvu utakmicu očekujem, poručio je trener Slaven Belupa Tomislav Stipić uoči današnjeg gostovanja na Poljudu (21:05, Arena Sport 3).

POGLEDAJTE VIDEO: Prijetnje igraču Hajduka Marinu Jakolišu

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koprivničani dolaze na megdan Hajduku prilično oslabljeno, na put nisu krenuli kartonirani Jeffren, Lulić, Goda, Božić i Bačelić Grgić te ozlijeđeni Filipović, Etoundi, Lovren, Soldo i Mikulić.

- Stanje i atmosfera u momčadi odlična je. Igrači na koje možemo računati sada su u centru naše pažnje i na njih stavljamo naš fokus te im dajemo energiju i vjeru. Popis onih kojih nema prevelik je. Neće nam biti ni Solde. Nikad kao trener nisam doživio toliko mehaničkih ozljeda u tako kratkom vremenu.

Međutim, bijela zastava nije u Slavenovom autobusu za Split. Pogotovo ne nakon zadnjih utakmica Hajduka jer i Varaždin je pokazao da se može pobijediti na Poljudu ako niste vrh HNL-a.

MARKO LIVAJA 'Diamantakos će biti pojačanje za Hajduk, ali bili bi mu i lošiji'

- Mislim da prilika mladim igračima ne smije ostati jedan bljesak na našem putu. Vizija kluba jest razvijanje mladih igrača i mi se kao stručni stožer toga pridržavamo. Oni moraju znati da u trenerima imaju sposobne ljude, a mi znamo da oni zavrjeđuju mjesto u svlačionici. Tako ćemo se ponašati jedni prema drugima i nećemo gledati na svaku njihovu greškicu jer su oscilacije normalne. Oni će i dalje dobivati priliku jer je to naš zajednički put - rekao je Stipić.

ANKETA Tko je kriv za stanje u Hajduku?

Igor Tudor, pak, pohvalio je goste iz Koprivnice.

- Oni su super, imaju dobru momčad, igraju bez pritiska, Stipić to dobro radi, miks dobrih igrača. Neće biti lako, ali mi moramo gledati sebe, dignuti se, to ja svima kažem, ili jesi ili nisi, mlad - star, bijel - crn...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • fanatik_ 26.06.2020.

    Ocekujem nekontrolirano slavlje jezine nakon 5 komada u svojoj mrezi.

  • 26.06.2020.

    ili ce ih hajduk ubiti sa 5 razlike ili ce ih slaven namazati....trece nema....ipak 10e na slavena ja stavio pa vi gledajte

  • 26.06.2020.

    Lijepo je vidjeti da naši sjeverozapadnjaci, Varaždin i Slaven, ovo proljeće igraju dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare