To je to što me zanima!

Hajduk objavio sve detalje oko prodaje ulaznica protiv PAOK-a. Već rasprodane karte za sjever

Ulaznicu trenutno mogu kupiti isključivo članovi kluba, a Hajduk već ima 17.500 pretplatnika, što je nezabilježena brojka u ovako kratkom periodu u novijoj klupskoj povijesti
Vidi originalni članak

Hajduk je saznao protivnika u trećem pretkolu Konferencijske lige. Grčki PAOK izbacio je Beitar nakon velike pobjede od 4-1 u uzvratnoj utakmici koja se odigrala u Jerulazemu.

POGLEDAJTE VIDEO: Red za ulaznice na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitski klub tim je povodom objavio sve potrebne informacije uoči prodaja ulaznica, koje se već od danas mogu nabaviti. Prva utakmica na rasporedu je 10. kolovoza na Poljudu (21 sat), a uzvrat će se igrati tjedan dana kasnije u Thessalonikiju.

VELIKI KIKS Nevjerojatan gaf Izraelaca koji je iskoristio protivnik Hajduka: Od rutinskog dodavanja do gola TKO JE IVAN SAVVIDIS? Dinamo igra protiv kluba čiji je gazda s pištoljem upao u teren. Putinov prijatelj teži milijune...

- Prodaja ulaznica za dvoboj na Poljudu započinje danas u 9 sati. Hajduk trenutno ima preko 17.500 pretplatnika za novu sezonu što je nezabilježena brojka u novijoj klupskoj povijesti. Podsjetimo, sezonske pretplate vrijede za utakmicu protiv PAOK-a - stoji u obavijesti Hajduka.

Hrvatski doprvak dodao je...

RASPORED ZA EUROPU Šest od šest u Europi! Evo kad i gdje HNL četvorka igra sljedeće utakmice u euro-natjecanjima

- Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju.

Sjever već rasprodan

Od samog jutra veliki je red ispred Poljuda. Brojni navijači okupili su se kako bi osigurali svoja mjesta na Poljudu na europskoj utakmici, a sjeverna tribina rasprodala se u manje od dva sata!

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Nogalo1234 04.08.2023.

    PAOK nije uopće bolja ekipa tako da Hajduk definitivno ima svoje šanse. Ali Hajduk i Europa su bolna tema... Ove godine im se ždrijeb čak i posložio.

  • gentblaugrana 04.08.2023.

    Svaki, ali apsolutno svaki članak o Hajduku se sastoji od 90% komentara dinamovaca. Nevjerojatno. Koliko se pušete da ste europska elita a Hajduk amateri, čovjek bi rekao da nebi trebali biti toliko opsjednuti Hajdukom. Što vas toliko dira?

  • saborski pacov 04.08.2023.

    Super da su skoro sve rasprodali,šta ih bude više na Poljudu to će više odzvanjati jauk, kuknjava i plač zbog ispadanja iz Evrope

Komentiraj...
Vidi sve komentare