To je to što me zanima!

Herak: Šukeru se nisam dao isprovocirati, ostao sam hladan

U razgovoru za tportal Ivan Herak komentirao je verbalni obračun s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Davorom Šukerom te otkrio kako nije došlo do fizčkog sukoba
Vidi originalni članak

Dok je predjednik Hrvatskog nogometnog saveza uživao u odmoru, u njegovu savezu donesen je novi pravilnik o organizaciji i sistematizaciji po kojem su puno veće ovlasti dobili Damir Vrbanović, Marijan Kustić i Ivan Herak. I to bez znanja Davora Šukera kojeg je to toliko razljutilo da je došlo do žestokog verbalnog obračuna s Ivanom Herakom.

KOMENTAR Brende, s tobom igraju zrende: Kako je Šuker ostao bez vlasti

- Ništa se posebno nije dogodilo, a do fizičkog obračuna nije došlo! Istina, bilo je povišenih tonova, a na kritike i taj povišeni ton predsjednika Šukera ostao sam potpuno hladan. Iskreno, nisam ih shvatio osobno. Jednostavno se nisam dao isprovocirati - rekao je u razgovoru za tportal Herak.

Izvori bliski HNS-u za tportal su potvrdili da je Šuker tražio od Izvršnog odbora da ponište spomenuti pravilnik koji su usvojili bez njegova znanja, a naljutila ga je i činjenica da su također bez njegova znanja dogovorili utakmicu protiv Senegala u Osijeku. Heraku je predsjednik zamjerio i što je javno pohvalio Hajdukovu analizu upravljanja.

BREND PODIVLJAO Kaos u HNS-u: Davor Šuker se žestoko obračunao s Herakom!

- Istina, razlog sukoba je novi pravilnik kojeg se svi moramo držati i sada je sve na IO-u, a ja ću njihovu odluku ispoštovati pa i otići iz saveza ako treba - priča Herak za tportal.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kinezojapanac 22.02.2018.

    Zaboravlja se da je Herak bio u prdekani, a sad je ugledni član u HNS-u.

  • vvvlada 22.02.2018.

    Jesu li se stvarno lopine međusobno potukle ili je ovo samo show za javnost...

  • slavko00001 22.02.2018.

    klavne reference za rad u HNS-u su izgleda krivične prijave i osude,što ih više imaš veća funkcija

Komentiraj...
Vidi sve komentare